Bilete-avion-ieftine.roTags: Parteneriat intre companiile low cost Germanwings si bmibaby, low cost, germanwings, bmibaby, machester, koln


Compana low cost Germanwings si compania britanica low cost bmibaby vor opera impreuna zboruri catre unele destinatii internationale. Pe ambele platforme on-line, atat germanwings.com, cat si bmibaby.com, pot fi facute deja legaturi de zbor intre liniile aeriene. Prin introducerea acestui parteneriat low cost, clientii vor beneficia de o oferta variata de zboruri low cost. Astfel, site-ul germanwings.com pune la dispozitia iubitorilor de calatorii low cost posibilitatea unor curse noi, precum cea spre Manchester. Orasul englez va putea fi vizitat de cinci ori pe saptamana, incepand cu 25 octombrie 2009, de pe Koln/Bonn.

De asemenea, clientii low cost ai bmibaby au de acum posibilitatea de a folosi legaturile din reteaua Germanwings, de pe aeroportul din Koln. Modalitatea de rezervare este eficienta: odata efectuata alegerea cursei, clientul va fi directionat catre pagina de internet a liniei aeriene partenere, de unde poate achizitiona, usor si sigur, biletul electronic low cost catre destinatia dorita. Aceeasi pagina de internet a partenerului ofera multe alte destinatii si posibilitati atractive pentru pasageri.
Bmibaby, compania low cost a British Midland Airways, preluata de catre Lufthansa, dispune de o flota de 20 de aeronave moderne, marca Boeing 737 si peste 30 de destinatii in Marea Britanie si Europa.


Totodata, Germanwings este una dintre cele mai de succes linii aeriene low cost din Europa. Operatorul low cost opereaza zboruri catre peste 70 de destinatii din Europa, de pe 5 aeroporturi germane: Koln/Bonn, Stuttgart, Berlin Schonefeld, Hamburg si Dortmund. Germanwings are o flota de 27 de avioane noi de tipul Airbus A319.

Bilete-avion-ieftine.ro © 2018