Bilete-avion-ieftine.roTags: Legaturi Germanwings catre Dubrovnik si Palma de Mallorca, low cost, Palma de Mallorca, Hamburg, Dubrovnik, Barcelona, Viena, Roma, Lisabona, Manchester

 


Compania aeriana low cost Germanwings se dezvolta puternic in partea nordica a Germaniei, prin adaugarea a doua noi destinatii in partea de sud a Europei. Incepand cu 28 martie 2010, compania de zboruri cu bilete de avion la pret redus va efectua zboruri spre Palma de Mallorca, de patru ori pe saptamana si spre Dubrovnik,o data pe saptamana.

Palma de Mallorca inseamna pentru foarte multi turisti carepot ajunge acolo la bordul curselor low cost Germanwings, Ballermann. Statiunea are insa mult mai multe de oferit decat faimosii wurst si Sangria. Numeroasele catedrale gotice, precum si resedinta de vara a regelui Spaniei reprezinta obiective ce nu trebuie ratate. Atelierul faimosului pictor Miro este o alta atractie a insulei. Capitala insulei poate fi vizitata in fiecare marti, joi, sambata si duminica, cu plecare din Hamburg cu zborurile low cost Germanwings.

La randul sau, orasul croat Dubrovnik a fost declarat, din 1979, parte a Patrimoniului Cultural UNESCO, fiind cunoscut ca Perla Adriaticii. Dubrovnik a fost un important centru cultural in dezvoltarea limbii si literaturii croate. Nenumarati poeti, artisti, matematicieni si fizicieni croati s-au nascut aici. Orasul a fost de asemenea un important port in regiune. Zborurile low cost ale Germanwings vor putea fi folosite incepand din data de 2 mai 2010.

Iubitorii calatoriilor low cost au motive de bucurie: incepand din data de 25 octombrie 2009, Germanwings isi dezvolta oferta de pe Hamburg cu plecare in Kaln, Klagenfurt si Salzburg. Aceste destinatii vor fi disponibile din vara viitoare, putand fi inca de acum rezervate. Multumita unui transfer confortabil, pasagerii operatorului low cost Germanwings pot ajunge in orase europene ca Barcelona, Viena, Roma, Lisabona sau Manchester.

 

Germanwings este una dintre cele mai de succes linii aeriene low cost din Europa. Linia aeriana low cost opereaza zboruri catre peste 70 de destinatii din Europa, de pe 5 aeroporturi germane: Koln/Bonn, Stuttgart, Berlin Schonefeld, Hamburg si Dortmund. Germanwings are o flota de 27 de avioane noi de tipul Airbus A319.

Bilete-avion-ieftine.ro © 2018