Bilete-avion-ieftine.roTags: bilete de avion ieftine, oferta madrid, iasi-madridCompania Tarom va ofera bilete de avion ieftine pentru una dintre cele mai indragite destinatii de catre romani: Madrid.

Cu Tarom, pretul unui bilet Iasi - Madrid porneste de la numai 150 de euro, pentru un bilet dus - intors, cu toate taxele incluse, la achizitionarea de pe site-ul Tarom.

La acest tarif, numarul de locuri este limitat. Zborurile pe aceasta ruta sunt disponibile din 25 iunie 2016, cu doua frecvente saptamanale.

De asemenea, la Tarom, pretul unui bilet pe rura Bucuresti - Madrid si retur pleaca de la 178 de euro.

Tarom va ofera pe aceasta relatie nu mai putin de sapte frecvente saptamanale.

Construit pe ruinele unui fort maur numit Magerit, Madrid nu este doar capitala Spaniei, ci si capitala provinciei si a comunitatii autonome Madrid. 

Asezat in centrul peninsulei Iberice, pe platoul Castilian, la o altitudine de peste 650 metri, Madridul este cea mai inalta capitala a Europei.

Este un oras cosmopolit care ofera o combinatie incitanta intre cele mai moderne infrastructuri si mostenirea culturala a secole intregi de istorie.

Gran Via, cea mai cunoscuta strada comerciala, a fost construita ca o punte intre est si vest, la inceputul secolului al XX-lea. 

Palatul Regal, Plaza Mayor si Parcul Retiro va asteapta sa le fiti oaspeti.

Bilete-avion-ieftine.ro © 2018