Bilete-avion-ieftine.roTags: oferta wizz air, reduceri wizz airDaca va intrebati cand mai sare Wizz Air cu o promotie, cu o superoferta, ei bine, raspunsul este: ASTAZI!

Asa se face ca, astazi, 12 aprilie 2016, la Wizz Air, fiecare al doilea loc este la jumatate de pret!

Promotie este valabila pe 12 aprilie, intre orele 00:00 si 24:00, orele Europei Centrale si de Est, numai daca achizitionati cel putin doua locuri, in acelasi timp, ca parte din aceeasi rezervare si pentru acelasi zbor operat de Wizz Air Hungary Ltd (W6). 

Rezervarea poate include maximum 6 pasageri. Fiecare al doilea loc achizitionat va primi o reducere de 50%. 

Reducerea se poate aplica la maximum trei locuri per rezervare. 

Termenul de jumatate de pret inseamna ca locului la jumatate de pret i se va aplica o reducere de 50% tarifului care include costurile, alte taxe obligatorii si un bagaj mic de mana (maximum 42 x 32 x 25 cm; excluzand taxa de administrare care va fi platita pentru fiecare loc. 

Pentru bagajele de mana mari si pentru bagajele de cala se vor percepe taxe suplimentare. 

In promotie, nu este inclus niciun alt serviciu sau produs optional. Acestea sunt disponibile contra cost, chiar daca se aplica sau sunt achizitionate in asociere cu un loc cu pret redus. 

Locurile achizitionate trebuie utilizate impreuna si nu pot fi anulate separat. Rezervarile cu peste sase pasageri sunt excluse din promotie. 

Numarul de locuri disponibile la un anumit pret este limitat. Sunt excluse rezervarile facute prin Centrul telefonic. 

De asemenea, reducerea nu se aplica urmatoarelor zboruri: Budapesta - Bordeaux - Budapesta de pe 14 iunie; Budapesta - Marsilia - Budapesta de pe 18 iunie; Budapesta - Lyon - Budapesta de pe 22 iunie.

Bilete-avion-ieftine.ro © 2018