Bilete-avion-ieftine.roTags: Tarom, linia Aeriana a Anului 2015, premii tarom, Christian HeinzmannIn cadrul Galei Premiilor de Excelenta in Industria Hoteliera a Turismului si Ospitalitatii din Romania, compania Tarom a primit titlul Linia Aeriana a Anului 2015

Gala de Excelenta premiaza proiectele care au marcat evolutia industriei hoteliere, a turismului si a ospitalitatii, iar categoriile care au intrat in competitie au fost: turism, restaurante, hoteluri, agrement, agentii de digital. 

Castigatorii au fost desemnati in urma procesului public de votare care s-a desfasurat online pana pe 20 martie. 

Ulterior, nominalizatii au fost jurizati si de o comisie formata din specialisti din diverse arii ale industriei hoteliere, turismului si ospitalitatii.

La categoria Linia aeriana a anului, Tarom a fost declarata castigatoare, pentru a patra oara la rand, dintre 11 companii nominalizate.

In numele echipei Tarom, doresc sa multumesc celor care ne-au dat votul lor de incredere. 

Acest lucru ne onoreaza si ne obliga sa fim mai buni si sa dezvoltam produse cat mai atragatoare pentru pasagerii nostri. 

Ne straduim sa reprezentam cu cinste numele si pozitia pe care o avem, desi mediul de afaceri este tot mai competitiv, a declarat Christian Heinzmann, director general Tarom, in cadrul festivitatii de premiere.

Bilete-avion-ieftine.ro © 2018