Bilete-avion-ieftine.roTags: Aeroportul din Iasi a intrat pe radarul Wizz Air, extindere wizz air, romania, bucuresti


Operatorul cu bilete de avion ieftine Wizz Air isi continua extinderea in Romania. 

Wizz Air introduce zboruri de pe Aeroportul din Iasi, acesta fiind al optulea aeroport de pe care operatorul low cost zboara din Romania.

De pe Aeroportul din Iasi, Wizz Air va zbura, incepand cu data de 20 septembrie, spre Venetia Treviso, si din 31 martie 2015, spre Milano.

De asemenea, din 14 iunie 2015, operatorul low cost va zbura de la Iasi la Londra.

De doi ani am cladit pas cu pas, caramida peste caramida, business-ul Aeroportului Iasi, dezvoltand sustenabil traiectoria noastra prin consolidarea rutelor operate cu companii de linie. 

Prin aceasta colaborare oferim diversitate pasagerilor nostri. Este o decizie foarte mult asteptata de comunitate. 

Bucuria noastra este ca atingem astfel ambele palete de diversitate care stau la baza unui aeroport dezvoltat durabil si anume o noua ruta directa, spre Venetia. 

Politica noastra este sa sustinem si sa dezvoltam parteneriatele existente, sa construim noi orizonturi, garantandu-le tuturor ca Aeroportul Iasi urmareste ca toti operatorii sa isi dezvolte corect afacerea, a declarat Marius Bodea, presedintele Consiliului de Administratie al Aeroportului Iasi, citat de Agerpres.

Tot din 2015, Wizz Air va aloca inca un avion, Aeroportului Henri Coanda din Bucuresti. 

In urma acestei masuri, numarul de aeronave Wizz Air alocate capitalei tarii noastre va creste la 9.

Compania low cost va creste astfel capacitatea de zbor cu 29% si va avea alocata Romaniei o flota de 17 avioane Airbus A320. 

Bilete-avion-ieftine.ro © 2018