Bilete-avion-ieftine.roTags: Cand sa-ti rezervi bilete de avion ieftine, bilete de avion ieftine, rezervari bilete de avion

In ultima vreme ofertele de bilete de avion ieftine ale companiilor traditionale concureaza fara probleme cu ofertele de bilete de avion ieftine ale operatorilor low cost.

Daca le prindeti sau nu, de dumneavostra, de voi depinde. Un lucru este clar si comun: si companiile traditionale si cele low cost va recomanda, pentru a beneficia de bilete de avion ieftine, sa faceti rezervare cu cat mai mult timp inainte.

Dar cu cat exact inainte, nu se stie. Iata ca, potrivit Huffington Post, motorul de cautare Kayak s-a gandit sa realizeze un sondaj pentru a afla care este timpul ideal pentru rezervarea unui bilet de avion.

In urma sondajului, concluzia a fost ca cel mai bine rezervi bilete de avion cu 21 de zile inaintea unei calatorii in tara in care te afli si cu 34 de zile inaintea unui zbor international.

Potrivit sondajului, cu 21 de zile inainte, pretul biletului este, in medie, cu 28 de dolari mai mic, fata de preturile platite de cei care si-au cumparat biletul cu sase luni inainte.
 
In ceea ce priveste rezervarile de bilete pentru zborurile internationale, cele 34 de zile inainte determina o economie de 39 de dolari fata de pretul platit de cei care au facut rezervare cu jumatate de an inainte.

Bilete-avion-ieftine.ro © 2018