Bilete Italia | Bilete Spania | Bilete Anglia | Alte destinatii | Oferta zilei | Stiri | Companii aeriene traditionale
Stiri     Articole     Toate      

Tags: fly romania, tender, ten airways, preturi unice, catalin butu

Aboneaza-te acum la "Bilete de avion ieftine", singurul newsletter gratuit cu informatii complete
din domeniu


Fly Romania va incepe sa opereze zboruri de linie interne si internationale din 15 mai 2014, anticipand ca va transporta 100.000 de pasageri, in primul an.

Fly Romania va acoperi si mai multe destinatii externe, mai exact din Italia, Spania, Germania si Turcia.

Suntem in postura de a putea demara zboruri comerciale, zboruri regulate sub acest brand - Fly Romania

Pentru moment, avem zboruri regulate in Europa, urmand ca, pe masura constatarii rentabilitatii, sa gandim si alte zboruri intercontinentale. 

Al doilea pas pe care si l-a propus compania aviatica, urmare a nominalizarii ei de catre Guvernul Guineei Bissau ca si companie nationala a tarii, este inceperea zborurilor care sa lege Europa de America de Sud. 

Urmeaza sa facem ce astazi facem aici din aprilie, prin Guineea Bissau, a declarat actionarul majoritar al companiei Ten Airways, Ovidiu Tender, citat de Agerpres.

Directorului general al Ten Airways, Catalin Butu, a declarat, la randul sau, ca, din mai, compania va opera zboruri de pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni, Traian Vuia Timisoara si Delta Dunarii Tulcea, acestora adaugandu-li-se alte sase destinatii din Italia, Spania, Germania si Turcia.

Anul trecut, compania a transportat peste 300.000 pasageri pentru companii aeriene pasagere in cele 7.000 de ore de zbor efectuate. 

Butu a  aratat ca, pentru inceput, compania va lansa mai multe rute, care vor acoperi destinatii clasice, de exemplu Bucuresti - Timisoara, ruta pentru care tariful este unic, de 69,90 de euro , cat si destinatii inedite sau sezoniere, cum va fi cursa Bucuresti - Antalya, operationala din iunie. 

Zborurile pe ruta Timisoara - Bucuresti vor avea o frecventa zilnica exceptand ziua de sambata, iar Tulcea - Bucuresti de trei ori pe saptamana. 

Rutele internationale vor fi acoperite astfel: Bergamo cu doua zboruri pe saptamana din Tulcea; Verona cu trei zboruri saptamanale din Timisoara si Bucuresti; Genova cu trei zboruri saptamanale din Bucuresti; Barcelona cu trei curse saptamanale din Bucuresti; Frankfurt, cu trei zboruri saptamanale din Bucuresti si unul din Tulcea si Antalya cu o cursa saptamanala din Bucuresti incepand din luna iunie.

Pentru rutele interne, tarifele vor fi unice, de 69,90 euro pentru Bucuresti - Timisoara si 49,90 euro pentru Bucuresti - Tulcea, in vreme ce pe rutele internationale, preturile pornesc de la 29,90 de euro

In aceste tarife, este inclusa o gama larga de servicii, printre care transportul unui bagaj de cabina de maximum sapte kilograme si al unuia de cala de cel mult 20 de kilograme, dar si servicii de catering la bord.

Incercam sa oferim servicii complete la un tarif rezonabil. Ma refer la check-in gratuit, chiar si check-in online, posibilitatea schimbarii rezervarii sau a numelui, o echipa de stewarzi foarte bine pregatiti si foarte tineri, in egala masura, catering gratuit la bord, sucuri, cafea si ceai, sandvisuri pe rutele interne, mancare calda pe rutele externe, cu posibilitatea achizitionarii, contra cost, de bauturi alcoolice si alte produse gen duty-free, bagaj gratuit de 20 de kilograme pentru cala si de sapte kilograme pentru cel de mana. 

Vrem sa ne pozitionam intre companiile low cost si companiile legacy, a spus Butu.

El  dat asigurari ca, pe cursele interne, se va pastra tariful unic, pentru ca, in acest caz, costurile sunt clar definite.

Biletele pot fi achizitionate online de pe site-ul companiei, www.flyromania.com, care este deja functional sau de la agentiile partenere.Comenteaza prin Facebook
 
      

RSS 2.0 - http://www.bilete-avion-ieftine.ro/ Flux RSS | Ajutor
Bilete Italia | Bilete Spania | Bilete Anglia | Alte destinatii | Oferta zilei | Stiri | Companii aeriene traditionale