Bilete Italia | Bilete Spania | Bilete Anglia | Alte destinatii | Oferta zilei | Stiri | Companii aeriene traditionale
Stiri     Articole     Toate      

Tags: Ce trebuie sa stiti cand zburati cu Wizz Air , bilete de avion ieftine, wizz air, reguli wizz air

Aboneaza-te acum la "Bilete de avion ieftine", singurul newsletter gratuit cu informatii complete
din domeniu


Pe noul sau site, Wizz Air a publicat regulile pe care trebuie sa le respecte cine alege sa zboare cu bilete de avion ieftine.


In ceea ce priveste bagajele, Wizz Air precizeaza ca aveti dreptul sa transportati bagaje de cala, cu o greutate totala de pana la 32 de kilograme pentru care veti plati o taxa suplimentara.


De asemenea, aveti dreptul sa transportati gratuit si un bagaj de mana, cu o greutate maxima de 10 kilograme si cu dimensiuni maxime de 55x20x40 centimetri.


Numarul de bagaje pe care doriti sa le transportati in cala trebuie sa fie indicat si achitat in timpul procesului de rezervare (fie via wizzair.com, fie prin intermediul centrului telefonic). 


Se pot adauga bagaje suplimentare la o etapa ulterioara prin intermediul site-ului wizzair.com sau al centrului telefonic contra aceleiasi taxe. 

Daca achitati pentru bagaje suplimentare la aeroport, acestea vor fi supuse unei taxe de bagaje mai mari. Daca pasagerul preda la check-in un numar mai mic de bagaje decat cel achitat, taxa de bagaje nu va fi returnata.


In ceea ce priveste modificarile rutei, Wizz Air precizeaza ca directia, ora si data zborului pot fi modificate cel tarziu cu 3 ore inainte de plecare, platindu-se o taxa de schimbare a acestor date. 


Daca pretul, taxele, tarifele si cheltuielile aferente noului zbor, la data si la ora pentru care a fost schimbat, sunt mai mari decat cele asociate cursei initiale, pasagerul va plati diferenta.


Pentru rezervarile facute printr-o linie aeriana Wizz Air - Wizz Air Ungaria (cod de operare WAH) sau Wizz Air Ucraina (cod de operare WAU) - cursele astfel rezervate nu pot fi inlocuite cu curse organizate de catre o alta linie aeriana Wizz Air


Rezervarile pentru cursele interne nu pot fi inlocuite cu rezervari pentru curse internationale si nici invers.


Si numele pasagerului de pe biletul rezervat poate fi schimbat, platindu-se o taxa de schimbare a acestuia.


Numarul de locuri oferit la acest pret este limitat si poate sa nu fie disponibil in cazul rezervarilor ulterioare facute pentru cursa aceasta sau pentru alte curse.


Preturile se pot modifica pana in momentul cumpararii biletelor.  Prezentarea la aeroport pentru imbarcare incepe cu doua ore inainte de ora programata pentru zbor si se incheie cu 40 de minute inainte de aceasta in conformitate cu orarul de zbor al aeroportului locului de decolare. 


Daca nu reusiti sa finalizati formalitatile de prezentare pentru imbarcare in Intervalul de prezentare pentru imbarcare, sa va prezentati la imbarcare sau sa ajungeti la poarta de imbarcare la timp, din oricare motiv, rezervarea dvs. va fi anulata, vi se va refuza imbarcarea, iar Wizz Air va va returna contravaloarea biletului din care se vor deduce contravaloarea taxelor pentru alte servicii si taxa pentru rezervarea locului.Comenteaza prin Facebook
 
      

RSS 2.0 - http://www.bilete-avion-ieftine.ro/ Flux RSS | Ajutor
Bilete Italia | Bilete Spania | Bilete Anglia | Alte destinatii | Oferta zilei | Stiri | Companii aeriene traditionale