Bilete Italia | Bilete Spania | Bilete Anglia | Alte destinatii | Oferta zilei | Stiri | Companii aeriene traditionale
Stiri     Articole     Toate      

Tags: Premiera: parteneriat comercial extins de tip codeshare intre Carpatair si Alitalia, zboruri ieftine, zboruri low cost

Aboneaza-te acum la "Bilete de avion ieftine", singurul newsletter gratuit cu informatii complete
din domeniu
Carpatair, compania aeriana cu hubul la Timisoara anunta incheierea unui parteneriat de tip codeshare cu linia aeriana Alitalia, in cadrul caruia incepand cu luna octombrie zborurile Carpatair din si spre Italia vor fi comercializate de catre Alitalia sub numere proprii de zbor.

Datorita acestui parteneriat, clientii Alitalia vor avea la dispozitie de acum si mai multe solutii de calatorie din si spre Europa de Est prin reteaua extinsa de zboruri Carpatair spre Romania, Ucraina si Republica Moldova. In contrapartida, clientii companiei Carpatair atat din tara cat si din strainatate vor avea mai multe posibilitati de a calatori catre cele 90 destinatii de pe cele 5 continente din reteaua globala de zboruri Alitalia.

"Suntem convinsi ca pasagerii Carpatair cat si cei ai Alitalia vor aprecia pe deplin varietatea optiunilor noi de calatorie"

"Suntem multumiti de acordul incheiat cu partenerul nostru Alitalia, unul dintre liderii industriei transportului aerian la nivel mondial. Suntem convinsi ca atat pasagerii Carpatair cat si cei ai Alitalia vor aprecia pe deplin varietatea optiunilor noi de calatorie, preturile si orarele foarte convenabile" a declarat Nicolae Petrov , Presedinte Carpatair.

"Ne consolidam prezenta pe piata Europei de Est"

"Acordul cu Carpatair consolideaza prezenta noastra pe piata Europei de Est. Parteneriatul ne permite sa oferim clientilor nostri o paleta larga de destinatii gratie retelei Carpatair operate din hub-ul din Timisoara. In acelasi mod, clientii Carpatair vor putea ajunge, gratie zborurilor din Roma Fiumicino, in mai mult de 90 de destinatii din reteaua globala Alitalia" declara Andrea Tucci, Responsabil Aliante si Acorduri Alitalia.

"Urmeaza perfectarea acordului de tip "special prorate agreement" (SPA) care ne va permite sa oferim pasagerilor Carpatair grile tarifare diversificate si convenabile care vor acoperi intreaga retea de zboruri Alitalia si Carpatair" a mai afirmat Nicolae Petrov.

Odata cu perfectarea acordului SPA, pasagerii celor doua companii vor beneficia de tarife preferentiale comune pentru toate destinatiile pe care cele doua linii aeriene vor colabora.

DESPRE CARPATAIR:
Infiintata in 1999, Carpatair este in prezent cea mai mare companie aeriana regionala din Europa de Sud-Est operand in principal pe piete regionale de nisa. Incepand din 2000 Carpatair a dezvoltat la Timisoara cel mai performant hub aerian din Romania. Carpatair opereaza in prezent pe 10 aeroporturi interne si 19 aeroporturi externe. Numarul total al zborurilor regulate operate de companie este de peste 360 de zboruri/saptamana spre 27 de destinatii din 8 tari.

DESPRE ALITALIA:
Alitalia Compagnia Aerea Italiana (www.alitalia.com ) opereaza, in sezonul de vara 2011, peste 5000 de zboruri saptamanale pe o retea de 92 de destinatii, dintre care 29 in Italia si 63 in restul lumii. Cu mai mult de 23 de milioane de pasageri transportati in 2010, Alitalia detine o flota de 150 aeronave. Compania este membra a aliantei globale SkyTeam, iar in 2010 s-a alaturat grupului Air France - KLM si Delta Airlines in cel mai important joint venture transatlantic din transportul aerian. Gratie acestui joint venture, pasagerii au astazi un acces privilegiat la cea mai mare retea transatlantica din lume, cu aproape 250 de zboruri si 55.000 de locuri zilnice.


Comenteaza prin Facebook
 
      

RSS 2.0 - http://www.bilete-avion-ieftine.ro/ Flux RSS | Ajutor
Bilete Italia | Bilete Spania | Bilete Anglia | Alte destinatii | Oferta zilei | Stiri | Companii aeriene traditionale