Bilete Italia | Bilete Spania | Bilete Anglia | Alte destinatii | Oferta zilei | Stiri | Companii aeriene traditionale
Stiri     Articole     Toate      

Tags: Cairo-Bucuresti, cu 170 de euro!, bilete de avion ieftine, cairo, bucuresti, tarom

Aboneaza-te acum la "Bilete de avion ieftine", singurul newsletter gratuit cu informatii complete
din domeniu

Tarom are o oferta speciala pentru zborurile pe ruta
Cairo - Bucuresti si facilitati pentru pasagerii care doresc sa amane sau sa renunte la calatoriile pe aceasta ruta.

Incepand de astazi, Tarom a pus in vanzare bilete de avion mai ieftine, de 170 de euro, cu toate taxele incluse, pentru calatorii pe ruta Cairo - Bucuresti, efectuate pana la data de 13 februarie inclusiv.

Pasagerii care au bilete intre Bucuresti si Cairo , cu date de calatorie pana la 13 februarie inclusiv isi pot modifica gratuit datele de calatorie sau pot cere restituirea contravalorii biletelor, daca renunta la calatorie.

Tariful de 170 de euro, cu toate taxele incluse, este disponibil pentru biletele cumparate din Egipt. Daca achizitionarea biletului se realizeaza din alta tara sau de pe internet, la tarif se adauga si un comision de emitere, care variaza in functie de agentie.

Pentru rezervari si orice alte informatii suplimentare, pasagerii care se afla in Egipt pot contacta Biroul Tarom din Aeroportul International Cairo la numerele de telefon:

     
 0020.222.653.954

 
0020.122.137.016


0020.123.239.350

Pentru cei care doresc sa calatoreasca de la Cairo, via Bucuresti, catre Viena, Bruxelles, Sofia, Zurich, Larnaca, Frankfurt, Munchen, Barcelona, Madrid, Valencia, Lyon, Paris, Londra, Atena, Salonic, Budapesta, Roma, Chisinau, Belgrad, Istanbul si Amsterdam, pe zborurile operate cu aeronavele proprii ale Tarom a fost introdus un tarif special de 241 de euro, la care se adauga taxele aeroportuare aferente destinatiei alese.

Pasagerii care au bilete pe zborurile Tarom intre Bucuresti si Cairo, cu date de calatorie pana la 13 februarie inclusiv, beneficiaza de urmatoarele facilitati: modificarea gratuita a datelor de calatorie, in limita locurilor disponibile si reprogramarea pe urmatoarele zboruri ale companiei pe aceasta ruta, pana  la data de 27 februarie 2011, inclusiv pentru pasagerii care au utilizat partial biletul cumparat; restituirea contravalorii biletelor neutilizate, pentru pasagerii care renunta la calatorie; restituirea contravalorii tronsonului de zbor neutilizat, pentru pasagerii care au folosit partial biletul.

Intelegem ca situatia din Egipt este exceptionala, de aceea, este firesc sa ne ajutam pasagerii sa gaseasca cea mai buna solutie.  Am inlaturat restrictiile privind modificarea datelor de calatorie si le restitutim contravaloarea biletelor in cazul in care ei decid sa renunte la calatoriile programate. Tinand cont de limitarile pe care le avem, avand in vedere ca suntem companie comerciala si ca operarea de curse presupune costuri, am gasit, totusi, o modalitate de a veni in sprijinul celor care se afla in Egipt si care vor sa revina in Romania, prin introducerea acestei oferte speciale de 170 de eruo, cu toate taxele incluse, a declarat Gabriela Bordea, Director Marketing si Vanzari Tarom.

Schimbarea datelor de calatorie si restituirea biletelor trebuie realizate pana la data de 13 februarie 2011. Modificarea datelor de calatorie si reemiterea corespunzatoare pot fi facute atat la agentiile Tarom cat si de catre agentii care au emis biletele respective.

In cazul in care pasagerii doresc rambursarea contravalorii biletelor, acestia trebuie sa se adreseze agentiei care le-a emis biletul.

Zborurile Tarom pe relatia Bucuresti - Cairo se desfasoara conform orarului de zbor norma, iar programul de operare nu va suferi modificari decat in cazul in care autoritatile competente vor anunta ca siguranta traficului aerian este periclitata.

Zborurile Tarom dinspre Bucuresti catre Cairo sunt operate in zilele de marti, joi si sambata. Intrucat decolarea din Bucuresti se realizeaza la ora 23:45 local, returul acestor zboruri se face in ziua urmatoare, adica miercuri, vineri si duminica.
Comenteaza prin Facebook
 
      

RSS 2.0 - http://www.bilete-avion-ieftine.ro/ Flux RSS | Ajutor
Bilete Italia | Bilete Spania | Bilete Anglia | Alte destinatii | Oferta zilei | Stiri | Companii aeriene traditionale