Bilete Italia | Bilete Spania | Bilete Anglia | Alte destinatii | Oferta zilei | Stiri | Companii aeriene traditionale
Stiri     Articole     Toate      

Tags: Ce este biletul electronic de avion? bilete avion ieftine, Paravion

Aboneaza-te acum la "Bilete de avion ieftine", singurul newsletter gratuit cu informatii complete
din domeniu
Pentru ca in ultima vreme am primit sute de mesaje de la dumneavoastra legate de biletele electronice de avion, iata ca venim astazi cu precizari importante. Cititi cu atentie ceea ce urmeaza: aceste cuvinte pot face diferenta dintre un zbor placut sau... ramanerea in aeroport. Biletul electronic de avion este un mare pas inainte, asa ca nu lasa lipsa de informatie sa-ti strice vizita la rude, concediul sau un week-end romantic.

Informatiile de mai jos au fost obtinute prin amabilitatea editorilor site-ului Paravion.ro, cel mai bun site de rezervari bilete de avion din Romania, partener Bilete-Avion-Ieftine.ro.

Asadar, "biletul de avion electronic reprezinta un moment de referinta in evolutia industriei transportului aviatic. De la 1 iunie 2008 toate companiile aeriene membre IATA (acronimul de la Asociatia Internationala a Transportatorilor Aerieni) au inceput sa emita exclusiv bilete de avion electronice. Chiar si inainte de aceasta data, au existat numeroase companii care aveau deja implementata emiterea biletului de avion electronic. Biletul electronic s-a nascut din nevoia de comoditate si o data cu progresul adus de cea mai mare inventie a secolului 20: internetul. Mediul electronic de comercializare si plata al biletelor de avion reprezinta un pas inainte fata de bilete clasice de hartie care trebuiau printate si purtate cu grija de pasager pana la ultimul zbor al calatoriei sale.

Cu biletul de avion electronic uitati de aceste griji. Biletul va este livrat direct in casuta dumneavoastra de posta electronica, imediat dupa confirmarea efectuarii platii, eliminandu-se timpul si distantele parcurse de bilete conventionale de hartie pana la dumneavoastra.

Va puteti printa chiar dumneavoastra biletul de avion electronic, sau - daca nu aveti aceasta posibilitate - va puteti prezenta direct la aeroport cu actul de identitate folosit in momentul rezervarii. Majoritatea companiilor aeriene ofera serviciul de check-in on-line cu ajutorul caruia va puteti printa cartea de imbarcare introducand numarul biletului electronic evitand cozile de la check-in din aeroport.

Companiile aeriene sau sistemele de rezervari va pun la dispozitie posibilitatea de a verifica si revizui itinerariul de zbor. De exemplu, Amadeus Check My Trip va ofera detaliile aferente biletului de avion electronic emis: orele de plecare, aeroportul, terminalul de plecare, tipul aeronavei, felul meniului, locul in avion (atunci cand v-ati ales unul), escalele si timpul dintre conexiuni, orele de sosire la destinatie etc. Companiile aeriene, de asemenea, ofera prin portalurile proprii de internet posibilitatea de verificare a rezervarii si/sau biletului electronic, indiferent de cine au fost emise.

Asadar, biletul de avion electronic a devenit o realitate, chiar daca privit cu reticenta specifica tranzitiei de la un sistem la un altul. Biletele de avion electronice reprezinta libertatea de miscare, usurinta in utilizare, siguranta datelor, accesul rapid si facil la cel mai modern si sigur mijloc de transport: transportul aerian. Paravion.ro saluta biletul de avion electronic pentru a va oferi o experienta 100% on-line."

Multumim,
Paravion.ro !


Comenteaza prin Facebook
 
      

RSS 2.0 - http://www.bilete-avion-ieftine.ro/ Flux RSS | Ajutor
Bilete Italia | Bilete Spania | Bilete Anglia | Alte destinatii | Oferta zilei | Stiri | Companii aeriene traditionale