Bilete Italia | Bilete Spania | Bilete Anglia | Alte destinatii | Oferta zilei | Stiri | Companii aeriene traditionale
Stiri     Articole     Toate      





Tags: Tarom are noi meniuri la inaltime, tarom, meniu tarom, low cost

Aboneaza-te acum la "Bilete de avion ieftine", singurul newsletter gratuit cu informatii complete
din domeniu




Pentru a oferi cat mai mult fata de companiile aeriene cu bilete low cost, operatorii aerieni traditionali nu stiu ce sa mai faca. Daca, pe liniile cu bilete low cost, vii cu pachetelul de acasa, pe liniile clasice, se pare ca se va manca din ce in ce mai bine. 

Astfel, de la 1 septembrie, Tarom lanseaza un nou concept de catering la bordul aeronavelor sale, imbunatatind meniurile oferite pasagerilor sai.

Noile meniuri ale Tarom sunt preparate luand in calcul atat destina
t ia catre care se indreapta pasagerii, mancarea fiind adaptata la cultura s i obiceiurile culinare ale celor care calatoresc, cat si timpul petrecut la bord. Pe zborurile scurte, precum cele care deservesc destinatiile interne sunt preferate gustarile, in timp ce pentru cursele lungi, meniurile sunt gandite pentru a aduce un aport mai mare de calorii.

Noul meniu al Tarom contine carne de vita, file de peste si curcan, selectia fiind realizata in functie de durata zborului. De asemenea, atat la clasa Business, cat si la clasa Economic, pasagerii Tarom vor fi invitati sa aleaga dintr-un sortiment nou de vinuri atent selectionate. In plus, cei care calatoresc la clasa Business, pe cursele externe ale companiei Tarom vor putea opta pentru un nou tip de sampanie si de bere, de calitate superioara.

Tot la clasa Business a Tarom, atat pe cursele interne cat si pe cele externe ale companiei, va fi introdus, ca desert, un nou tip de prajitura, de calitate premium.


La clasa Economic, pe cursele lungi ale Tarom, meniurile vor avea la baza, in mare parte, preparate din paste, combinate cu branza, spanac sau sos de rosii, in functie de reteta zilei propusa de bucatarul Antoine Bernard, cel care concepe si supervizeaza realizarea meniurilor oferite pasagerilor Tarom.

Ca desert, noul platou va contine o briosa cu vanilie, ciocolata sau fructe. Pe cursele externe ale Tarom (cu o durata de pana la doua ore) se va oferi, in general, la clasa Economic, un Club Sandwich sau o gustare, constand dintr-un sandwich bagheta sau ciabatta si un desert, in timp ce pe cursele interne se vor servi covrigei sarati si se va putea opta pentru bere.


Noul meniu Tarom a fost creat respectand toate cerintele calorice pentru un organism sanatos, avand cantitatile de proteine si vitamine necesare. Meniul este preparat de personal calificat, pentru a raspunde exigentelor pasagerilor iar sortimentele de prajituri oferite la bord sunt pregatite in cofetaria proprie. Aspectul si prezentarea meniului este foarte importanta, de aceea am folosit noi retete si sosuri cu diverse arome si culori, ca sa diversificam meniul, a explicat Antoine Bernard.


Tarom va continua sa dea gratuit pasagerilor si meniuri speciale, care pot fi comandate de catre acestia, in momentul in care isi realizeaza rezervarile pe zborurile Tarom.

Se poate opta pentru meniu vegetarian, meniu lacto-vegetarian, meniu raw vegetarian (care include legume proaspete), meniu constand doar in fructe, meniu de post, meniu fara sare si meniu care respecta rigorile regimului alimentar al persoanelor care au diabet. De asemenea, la cererea pasagerilor Tarom, pot fi realizate meniuri pentru bebelusi sau meniuri pentru copii.


Serviciile de catering oferite de Tarom includ si optiunea pentru meniuri specifice unor zone geografice
s i culturale, cum ar fi meniu indian, hindus, musulman sau cu s er. 



Comenteaza prin Facebook




 
   



   

RSS 2.0 - http://www.bilete-avion-ieftine.ro/ Flux RSS | Ajutor
Bilete Italia | Bilete Spania | Bilete Anglia | Alte destinatii | Oferta zilei | Stiri | Companii aeriene traditionale