Bilete Italia | Bilete Spania | Bilete Anglia | Alte destinatii | Oferta zilei | Stiri | Companii aeriene traditionale
Stiri     Articole     Toate      

Tags: Tarom a inceput check-in-ul on-line, tarom, air france, klm, air europa

Aboneaza-te acum la "Bilete de avion ieftine", singurul newsletter gratuit cu informatii complete
din domeniu
Pasagerii Tarom care au utilizat aplicatia de check-in online si-au inceput calatoria astazi la bordul aeronavelor companiei. Astazi, pana la ora 12:00, au fost inregistrati deja 100 de pasageri care au utilizat aceasta facilitate si care s-au declarat incantati de noul produs Tarom

Primul pasager care a utilizat sistemul de check-in online al Tarom a ocupat locul 12A, loc langa hublou, pe cursa Bucuresti - Viena, operata de un Airbus 318.

In doar 4 pasi,  pasagerii pot efectua formalitatile de check-in pe Internet alegandu-si locul preferat din aeronava, si evitand, astfel, cozile s i aglomeratia care se formeaza la ghiseele de check-in din aeroport.

Primii 10 dintre pasagerii ai Tarom care au optat sa isi faca check-in-ul prin Internet au avut parte de inca o surpriza placuta, la sosirea in aeroport : au fost premiati cu obiecte promotionale care purtau insemnele Tarom.

Formalitatile de check-in pot fi realizate prin Internet cu maxim 30 de ore si pana la o ora inainte de plecare, accesand website-ul tarom.ro.

Serviciul de check-in online este disponibil pentru toti pasagerii Tarom care se afla in posesia unui bilet electronic valid, pe unul din zborurile operate de avioanele companiei Tarom sau pe cele realizate in cooperare cu liniile aeriene partenere - Air France, KLM si Air Europa si operate cu aeronavele acestora de la:

Otopeni catre toate destinatiile interne si internationale mai putin catre Moscova, Milano, Varsovia si Geneva;

Aeroporturile interne Bacau, Baia Mare, Cluj Napoca, Iasi, Oradea, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Targu Mures, Timisoara;

Aeroporturile internationale Amsterdam , Atena, Belgrad, Beirut , Larnaca, Lyon , Munchen, Nisa, Paris Charles de Gaulle, Riga , Tel Aviv, Roma.

Dupa ce au finalizat online formalitatile de check-in, pasagerii Tarom au posibilitatea de a-si tipari cartea de imbarcare si, daca nu au bagaj pentru cala, pot merge direct la poarta de imbarcare.


Pasagerii care au bagaj pentru cala trebuie doar sa se prezinte la ghiseul Tarom Baggage Drop-Off din aeroport, pentru a-si lasa bagajul. In majoritatea aeroporturilor, bagajele pot fi predate cu doua ore inainte de ora de decolare.

Tarom opereaza catre 54 de destinatii in sezonul de vara 2010, acoperind tari din Europa, Africa de Nord si Orientul Mijlociu.

Incepand cu data de 5 iunie 2010, Tarom a trecut la programul de fidelitate Flying Blue - program creat si operat de Air France si KLM. In prezent, acest program numara peste 15 milioane de membri, din intreaga lume.

In anul 2009, an in care Tarom a fost numit brandul cel mai de incredere la categoria companii aeriene, de catre prestigioasa publicatie Readerís Digest Romania, compania nationala a transportat peste 1,7 milioane de pasageri si a inregistrat un grad de incarcare a aeronavelor de peste 56 de procente.

Pentru anul 2010, Tarom estimeaza peste doua milioane de pasageri transportati si un grad de incarcare de peste 60 la suta.Comenteaza prin Facebook
 
      

RSS 2.0 - http://www.bilete-avion-ieftine.ro/ Flux RSS | Ajutor
Bilete Italia | Bilete Spania | Bilete Anglia | Alte destinatii | Oferta zilei | Stiri | Companii aeriene traditionale