Bilete Italia | Bilete Spania | Bilete Anglia | Alte destinatii | Oferta zilei | Stiri | Companii aeriene traditionale
Stiri     Articole     Toate      

Tags: zboruri afaceri, ryanair, amadeus, ryanair business plus

Aboneaza-te acum la "Bilete de avion ieftine", singurul newsletter gratuit cu informatii complete
din domeniu


Agentiile de turism pot efectua rezervari pentru ofertele Ryanair Business Plus prin sistemul Amadeus.

Cand directorul de vanzari rezerva un zbor de la Londra pentru a participa la un pitch la un nou client in Roma, cauta o  companie aeriana care intelege nevoile unui calator de afaceri. 

O persoana care calatoreste frecvent are nevoie de un loc premium in avion, de o imbarcare rapida si de acces prioritar prin controalele de securitate. 

De asemenea, ea ar aprecia probabil o politica flexibila a modificarilor de bilete si check-in rapid si gratuit.

Ryanair vrea astfel de calatori in interes de afaceri, la bordul avioanelor sale. De aceea, Ryanair a introdus programul Business Plus, pe canalele de vanzari ale agentiilor de turism. 

Agentii de turism pot rezerva acum zboruri care includ automat toate serviciile de mai sus, fara nici o taxa suplimentara. 

Planul Business Plus este disponibil pentru agentiile de turism prin intermediul platformelor Amadeus

Calatorii de afaceri au suficiente lucruri la care sa se gandeasca, atunci cand calatoresc. Scopul nostru este de a face intregul proces de rezervare, dar si zborul mai usor si mai placut, astfel incat pasagerii nostri de afaceri sa se poata concentra pe ceea ce conteaza cel mai mult pentru ei, afacerile lor, a explicat Tim Howe 
Schroeder, Head of Corporate Sales, Ryanair.

La Amadeus, suntem mereu concentrati pe imbunatatirea experientelor de calatorie. Una dintre modalitatile prin care putem face acest lucru este de a oferi tehnologie care ajuta companiile aeriene, precum Ryanair, sa creeze oferte mai relevante pentru calatorii lor. 

Avem, de asemenea, cea mai mare retea de agentii de turism din lume; nici un alt sistem global de distributie (GDS) nu poate oferi o  expunere mai mare catre clientii business, asa cum facem noi, a declarat Decius Valmorbida, Vice President of Distribution Marketing, Amadeus.

Aproximativ 67 la suta dintre rezervarile de first class si business class se efectueaza printr-un canal indirect, si Amadeus este singurul GDS ce dispune de tehnologia Light Ticketing, care permite agentiilor de turism sa faca rezervari de bilete de avion la companii de transport low-cost (LCC) si hibride, in acelasi mod cum o fac 
cu transportatorii full-service.

In primele trei trimestre din 2015, Amadeus a inregistrat o crestere de 16,3 la suta, in totalul rezervarilor pentru companiile low cost efectuate de agentiile de turism, in comparatie cu aceeasi perioada a anului trecut. 

Astazi, peste 80 de companii de transport low cost si hibride distribuie ofertele lor catre agentiile de turism prin intermediul platformelor Amadeus.

Amadeus este lider in furnizarea de solutii de tehnologie si de distributie pentru industria de turism.

Grupurile de clienti includ furnizori de turism (de exemplu, companii aeriene, hoteluri, operatori de transport feroviar, linii de feribot), vanzatori din turism (agentii de turism si site-uri specializate) si clienti finali (corporatii si companii de management al turismului).

Amadeus are in jur de 13.000 de angajati la nivel global, in sediile centrale din Madrid, Nisa si Erding, precum si in cele 71 de reprezentante Amadeus la nivel global.

Amadeus este listata la Bursa de Valori Spaniola, cu simbolul AMS.MC si este o componenta a indicelui IBEX 35.Comenteaza prin Facebook
 
      

RSS 2.0 - http://www.bilete-avion-ieftine.ro/ Flux RSS | Ajutor
Bilete Italia | Bilete Spania | Bilete Anglia | Alte destinatii | Oferta zilei | Stiri | Companii aeriene traditionale