Bilete Italia | Bilete Spania | Bilete Anglia | Alte destinatii | Oferta zilei | Stiri | Companii aeriene traditionale
Stiri     Articole     Toate      

Tags: Blue Air, 10 ani, aniversare, gheorghe racaru

Aboneaza-te acum la "Bilete de avion ieftine", singurul newsletter gratuit cu informatii complete
din domeniu


La zece ani de la inceperea activitatii, compania cu bilete de avion ieftine Blue Air a prezentat, astazi, ce a realizat pana acum si ce urmeaza sa faca.

Directorul general al Blue Air, Gheorghe Racaru a declarat ca Blue Air va incheia anul 2014 cu profit si cu o cifra de afaceri estimata la 150 de milioane de euro.

Pana in prezent, 11,5 milioane de pasageri au ales serviciile Blue Air, fapt ce ne onoreaza si ne obliga sa fim mai buni in fiecare zi.  Pentru anul 2015, estimam o crestere a cifrei de afaceri cu 10  milioane de euro, iar numarul de pasageri va ajunge la 1,6  milioane.  

In ceea ce priveste flota Blue Air, aceasta va creste in urmatorii 5 ani, cu cel putin o aeronava pe an, a declarat Gheorghe Racaru.

Blue Air a investit peste 6 milioane de euro in 2014, in:

- deschiderea de 6 noi rute, respectiv: din Bucuresti, catre Koln, Liverpool, Milano (Linate) si Torino (Cuneo); din Bacau, catre Liverpool; din Torino (Caselle), catre Catania;

- diversificarea serviciilor optionale de tip PREMIUM;

- programe de formare profesionala pentru angajatii din front line si insotitorii de zbor;

- marirea flotei la un numar de 11 aeronave;

- cresterea gradului de confort prin reconfigurarea avioanelor cu scaune reclinable de ultima generatie Recaro 3520. Datorita materialelor si a structurii inovatoare folosite la fabricarea acestora, se obtine o scadere a greutatii avioanelor, ceea ce reduce consumul de combustibil si implicit emisiile de dioxid 
de carbon;

- deschiderea bazei operationale din Torino (Caselle);

- implementarea unui nou serviciu de catering cald, Blue Bistro;

- achizitionarea unui hangar pentru relocarea liniei de intretinere aeronave;

- o noua schema de vopsire pentru aeronavele Blue Air;

- servicii de transfer terestru din Constanta si Brasov, corelate cu orarul de zbor al tuturor zborurilor cu plecare de pe Aeroportul International Henri Coanda;

- dezvoltarea distributiei prin GDS (Amadeus, Travelport, Apollo, Sabre, Sirena). Ca urmare a acestui parteneriat, agentiile din peste 190 de tari pot vinde biletele Blue Air, cu decontarea acestora prin sistemul IATA-BSP (Billing and Settlement Plan). Prin intermediul Hahn Air, Blue Air este automat si partener interline cu peste 250 de alte companii aeriene si devine o veriga a sistemului mondial de transport aerian.

Potrivit companiei, misiunea Blue Air este de a raspunde asteptarilor clientilor nostri si, de aceea intreaga echipa se concentreaza a livreze servicii de calitate, in siguranta si punctualitate, intotdeauna la cele mai bune preturi. 

Orarul de vara 2015 este acum disponibil, ceea ce permite tuturor sa isi planifice cat mai multe calatorii, deoarece biletele de avion cumparate din timp pot fi achizitionate la ele disponibile cu putin timp inainte de data calatoriei.

Smart Flying inseamna deplina transparenta asupra costului unei calatorii, pasagerii, in functie de utilitatea pe care o atasaza anumitor servicii, sunt cei care decid configurarea biletului lor de calatorie. Acestia pot alege din cele 3 categorii de servicii de baza si optionale Blue Air: BASIC, STANDARD si PREMIUM. Astfel, oamenii de afaceri, turistii, sau cei care isi viziteaza pritenii sau rudele (VFR) vor avea intodeauna la dispozitie servicii personalizate, la cele mai bune tarife.

Astfel, serviciile Blue Air sunt similare unei companii traditionale, dar comercializate intr-o deplina transparenta caracteristica companiilor low-cost.

Anul 2014 se apropie de momentul bilantului. Azi, la mai bine de un an de preluare, Blue Air - Airline Management Solutions si-a atins toate tintele strategice, iar raspunsul pozitiv al pietei ne-a facut sa acceleram dezvoltarea companiei, validand ipotezele planului nostru, se arata intr-un comunicat al companiei.Comenteaza prin Facebook
 
      

RSS 2.0 - http://www.bilete-avion-ieftine.ro/ Flux RSS | Ajutor
Bilete Italia | Bilete Spania | Bilete Anglia | Alte destinatii | Oferta zilei | Stiri | Companii aeriene traditionale