Bilete Italia | Bilete Spania | Bilete Anglia | Alte destinatii | Oferta zilei | Stiri | Companii aeriene traditionale
Stiri     Articole     Toate      

Tags: Ovidiu Tender, afaceri, Fly Romania, ten airways, zboruri tulcea, delta dunarii

Aboneaza-te acum la "Bilete de avion ieftine", singurul newsletter gratuit cu informatii complete
din domeniu

Ovidiu Tender, proprietarul Ten Airways care opereaza curse regulate pe piata romaneasca sub brandul Fly Romania, vrea sa-si dezvolte si celelalte afaceri cu ajutorul companiei aeriene.

Fly Romania a lansat, recent, cursele regulate de pe Aeroportul Tulcea, cu zborurile de trei ori pe saptamana spre Bucuresti, martea, vinerea si duminica. 

Tariful pentru zborul  Bucuresti - Tulcea este de 49,90 euro, la care se adauga 5 euro taxa de emitere. 

In tarif, este inclusa o gama larga de servicii, dintre care transportul unui bagaj de cabina de maximum sapte kilograme si al unuia de cala de cel mult 20 de kilograme, dar si servicii de catering la bord.

De asemenea, Fly Romania a adaugat doua zboruri internationale, cu preturi incepand de la 30 euro: Bergamo - Tulcea (martea si vineri), Frankfurt - Tulcea (duminica).

Economic, cred ca asteptarile noastre se vor materializa pentru ca exista potential. Doresc sa fac din aceste operatiuni o afacere. 

Tulcea reprezinta un punct de dezvoltare pentru turism, dar cred ca legaturile aeriene pot dezvolta businessul in general. 

Cursele regulate vor avea efecte benefice pentru oras si pentru zona, a declarat Ovidiu Tender, citat de economica.net.

Am venit la Tulcea pentru ca aici am intalnit oameni care conduc destinele acestui judet dornici sa dezvolte real aceasta zona. 

In Romania, nu exista obisnuinta de a crea facilitati pentru comunicare si aici ma refer la transportul de persoane. 

Sunt alte tari, precum Italia, unde conducatorii de regiuni ofera chiar facilitati financiare companiilor aeriene, doar sa vina. 

Tulcea a fost judetul cu cea mai mare receptivitate la acest gen de actiuni si acest lucru ne-a determinat sa incepem sa facem o analiza, a spus Tender, citat de Agerpres.

El a adaugat ca analiza economica realizata de personalul companiei aviatice a indicat un potential care consta atat in turistii care vin sa viziteze in sezon Delta Dunarii si zona, in localnicii care lucreaza in strainatate si familiile lor care merg sa-i viziteze, cat si un potential al dezvoltarii business-ului in zona Tulcea pentru ca lejeritatea de miscare determina investitii.

Intamplator, au fost la mine in vizita patru oameni de afaceri din Emiratele Arabe si i-am invitat cu mine sa vina sa vada ce inseamna Tulcea, ce inseamna Delta Dunarii, ce usor se ajunge acum in Tulcea - in 30 de minute poti fi aici. 

Au fost incantati de idee, sunt cu noi si sper sa ii putem determina sa se gandeasca sa si faca ceva in zona. 

Si eu, in locurile unde ma duc, asta intreb: cu ce ajung, daca pot sa ajung. Asta sper sa fie pentru mine un business, pentru oras si pentru zona un sprijin in dezvoltare si sa aiba urmarile pe care le asteptam toti: dezvoltarea, a explicat Tender.

Pentru 2014, Fly Romania si-a propus sa transporte 100.000 de pasageri si sa obtina venituri de 15 milioane de euro. Comenteaza prin Facebook
 
      

RSS 2.0 - http://www.bilete-avion-ieftine.ro/ Flux RSS | Ajutor
Bilete Italia | Bilete Spania | Bilete Anglia | Alte destinatii | Oferta zilei | Stiri | Companii aeriene traditionale