Bilete Italia | Bilete Spania | Bilete Anglia | Alte destinatii | Oferta zilei | Stiri | Companii aeriene traditionale
Stiri     Articole     Toate      

Tags: romwings, germanwings, florentin chivulescu

Aboneaza-te acum la "Bilete de avion ieftine", singurul newsletter gratuit cu informatii complete
din domeniu


Compania de servicii profesionale RomWings isi propune sa promoveze proiecte de sute de milioane de euro in domeniul aviatiei civile si sa infiinteze o companie aeriana, dupa modelul companiei cu bilete de avion ieftine Germanwings.

Anuntul a fost facut de presedintele director general al RomWings, Florentin Chivulescu, la evenimentul lansarii oficiala a companiei, relateaza Agerpres.

RomWings a initiat proiecte de infrastructura, ecologizare, invatamant - aeroporturi verzi, retea nationala de heliporturi.

Cel mai mare proiect este al aeroportului Alexeni, care vizeaza crearea unui hub regional de transport aerian la 60 de km de Bucuresti, proiectul fiind de 850 milioane de euro.

RomWings Integrated Solutions este o companie privata romaneasca specializata in furnizarea serviciilor profesionale in domeniul aviatiei civile - management de proiect in domeniul aeronautic pentru toate etapele de dezvoltare, servicii de consultanta pentru management si afaceri in domeniul aeronautic, management integrat al proiectelor (investitionale), solutii de analiza de mediu pentru industria de aviatie, suport in instruirea pentru operatiuni aeronautice, precum si elaborarea documentelor, manualelor si procedurilor specifice.

Compania se adreseaza intreprinderilor de stat si celor private, cu sediul in Romania sau in strainatate, deja active sau care urmeaza sa intre pe piata de aviatie sau sa investeasca in industria aeronautica romaneasca.

Multitudinea domeniilor de expertiza a partenerilor companiei acopera tot spectrul de activitati in transportul aerian, inclusiv cadrul legislativ si de reglementare, precum si intocmirea contractelor si a prevederilor contractuale.

RomWings Integrated Solutions a luat nastere cu scopul de a compensa absenta de pe piata romaneasca a serviciilor de consultanta in domeniul aviatiei civile. 

Avem o experienta complexa, suntem o companie foarte bine reprezentata in domeniu. Functionam intr-un mediu guvernat de legislatiile Uniunii Europene care impune decizia ferma de a utiliza metode de management moderne, realiste si flexibile, un mod de gandire strategic si orientat catre atingerea obiectivelor, pentru a actiona si controla procesele indeplinind totodata indicatorii cheie de performanta. 

RomWings Integrated Solutions ofera consultanta pentru aeroporturi si heliporturi, companii aeriene, servicii navigatie aeriana, reglementari aeronautice, elaboreaza management de proiect, ofera solutii integrate dedicate si organizeaza evenimente din domeniul aviatiei, asigura monitorizarea industriei aviatice, elaboreaza studii, ofera solutii practice si optimizate, asigura managementul proiectelor, precum si cooperarea cu alti parteneri in cazul unor proiecte de amploare, a precizat Chivulescu, citat de Agerpres.

Echipa RomWings Integrated Solutions este formata din profesionisti cu experienta, din experti de varf in domeniul aviatiei, care ofera servicii personalizate pentru fiecare client in parte. 

Toti au urmat cursuri de specializare in tara si in strainatate si detin calificarile corespunzatoare. Chivulescu este inginer de aeronave si a fost presedintele asociatiei controlorilor de trafic aerian.

Ceilalti parteneri sunt Stefan Voian, Aurel Moater, Dan Andrei, Valeriu Harcovei.

Potrivit specialistilor in domeniul aeronauticii si aviatiei, in Romania exista un potential ridicat de dezvoltare in sectorul aviatiei civile - traficul de pasageri este de 0,5 pasageri/locuitor comparativ cu 2,5 pasageri/locuitor in UE, iar Romania are un aeroport la 12.000 kilometri patrati fata de un aeroport la 1.200 km patrati in UE. Comenteaza prin Facebook
 
      

RSS 2.0 - http://www.bilete-avion-ieftine.ro/ Flux RSS | Ajutor
Bilete Italia | Bilete Spania | Bilete Anglia | Alte destinatii | Oferta zilei | Stiri | Companii aeriene traditionale