Bilete Italia | Bilete Spania | Bilete Anglia | Alte destinatii | Oferta zilei | Stiri | Companii aeriene traditionale
Stiri     Articole     Toate      

Tags: taxa bagaj de mana, taxa wizz air, reduceri wizz air, bilete de avion ieftine

Aboneaza-te acum la "Bilete de avion ieftine", singurul newsletter gratuit cu informatii complete
din domeniu

Compania cu bilete de avion ieftine Wizz Air va reaminteste care au fost motivele pentru care, in curand, va alica o taxa pentru bagajele de mana mari.

De asemenea, Wizz Air precizeaza, din nou, ca, pentru rezervari noi pentru zboruri cu plecarea incepand cu 24 octombrie, toate tarifele Wizz Air includ o reducere de 5 euro.

Wizz Air  explica faptul ca, in prezent, companiile aeriene sufera de o supraaglomerare a cabinelor aeronavelor din cauza numarului excesiv de bagaje aduse la bord. 

Aceasta supraaglomerare poate conduce la o experienta de zbor neplacuta si, de cele mai multe ori, cauzeaza intarzieri semnificative. 

Pentru a rezolva problema si pentru a asigura o experinta de calatorie mai placuta, Wizz Air a anuntat introducerea, la 4 octombrie, a unei noi politici cu privire la bagaje, care propune doua tipuri de bagaje de mana. 

Wizz Air va extinde aceasta politica in intreaga sa retea, pentru zboruri low cost, cu plecare incepand cu 24 octombrie 2012. 

Daca ati cumparat bilete de avion ieftine, incepand cu 4 octombrie inclusiv, avand data de calatorie 24 octombrie 2012 inclusiv, vi se va aplica noua politica privitoare la bagajele de mana. 

Noua politica presupune ca vi se va permite sa aduceti la bord un singur bagaj de mana: o geanta de mana mica, fie un bagaj de mana mare. Daca optati pentru un bagaj de mana mare, va trebui sa achitati o taxa.

Articolele cumparate la aeroport dupa punctele de control de securiate pot fi transportate la bord in plus fata de un singur bagaj de mana.

Nu exista o limita de greutate pentru bagajul de mana, cu conditia sa-l puteti depozita in compartimentul de deasupra scaunelor fara ajutorul altcuiva. 

Geanta de mana mica inseamna dimensiuni de pana la 42x32x25cm inclusiv. Acesta poate fi transportata la bord fara achitarea unei taxe. 

In general, un rucsac mic (cu capacitate de aproximativ 30 de litri) sau o geanta pentru laptop care incap sub scaunul din fata dvs. indeplinesc aceasta conditie. 

Bagaj de mana mare inseamna unul care depaseste dimensiunile unei genti de mana mici. In acest caz, va trebui sa achitati o taxa pentru a putea transporta bagajul la bord. 

Si bagajul de mana mare trebuie sa incapa cu usurinta in compartimentul aflat deasupra scaunelor din cabina, astfel ca nu trebuie sa depaseasca 56x45x25cm

Acestea sunt dimensiunile standard stabilite de IATA pentru bagajul de mana, cu o capacitate de aproximativ 60 de litri.

Nu uitati ca dimensiunile bagajului vor fi controlate la aeroport!

Wizz Air isi incurajeaza pasagerii care calatoresc cu bagaj de mana mare sa cumpere optiunea de bagaj de mana mare online cu cel putin 3 ore inainte de decolare, contra unei taxe de 10 euro. 

Daca nu ati cumparat optiunea online, va trebui sa o achitati la aeroport, unde taxa este de 20 de euro, la inregistrare, sau 30 de euro, la poarta de imbarcare. 

Wizz Air preconizeaza sa obtina economii de cost de pe urma acestei initiative, intrucat mai putine bagaje inseamna mai putin combustibil consumat, ceea ce ajuta Wizz Air sa ofere bilete de avion ieftine

Pentru rezervari noi pentru zboruri cu plecarea incepand cu 24 octombrie, toate tarifele Wizz Air includ o reducere de 5 euro.

Pretul total redus minim este de 8,99 euro, intr-un singur sens, inclusiv taxele si taxa de rezervare minima. Pentru bagajul de mana mare si bagajul inregistrat se percep taxe suplimentare. 

Daca ati rezervat un bilet inainte de 4 octombrie sau daca primul zbor al rezervarii dvs. pentru un zbor dus-intors pleaca inainte de 24 octombrie, puteti transporta la bord un bagaj de mana mare gratuit. 

Politica de taxare a bagajului mare se aplica deja zborurilor dintre Katowice si Londra Luton si va continua sa se aplice fara intrerupere. 

Aceasta noua politica nu se aplica in cazul zborurilor catre si din Ucraina, cu exceptia Budapesta-Kiev si Londra Luton-Kiev. Aceasta politica nu se aplica in cazul zborurilor operate de Wizz Air Ukraine (WAU).Comenteaza prin Facebook
 
      

RSS 2.0 - http://www.bilete-avion-ieftine.ro/ Flux RSS | Ajutor
Bilete Italia | Bilete Spania | Bilete Anglia | Alte destinatii | Oferta zilei | Stiri | Companii aeriene traditionale