Bilete Italia | Bilete Spania | Bilete Anglia | Alte destinatii | Oferta zilei | Stiri | Companii aeriene traditionale
Stiri     Articole     Toate      

Tags: Wizz Air reduce cu 24 de lei pretul biletelor!, reduceri wizz air, bilete de avion ieftine, bagaj wizz air

Aboneaza-te acum la "Bilete de avion ieftine", singurul newsletter gratuit cu informatii complete
din domeniu

Compania cu bilete de avion ieftine Wizz Air a anuntat ca, pentru noile rezervari ale zborurilor care pleaca incepand cu 24 octombrie, toate biletele de zbor Wizz Air vor fi reduse cu 21 de lei, pentru a imparti cu pasagerii economiile pe care le estimeaza ca urmare a introducerii taxei pe bagajele de cabina mai mari. 

Pretul total redus minim este de 38 de lei intr-un singur sens, inclusiv taxele si taxa de rezervare minima. Pentru bagajul de mana mare si bagajul inregistrat se percep taxe suplimentare.

Potrivit Wizz Air, companiile aeriene, inclusiv Wizz Air, s-au confruntat, in ultimii ani, cu o aglomerare a compartimentului pentru depozitarea bagajului de mana din cauza numarului excesiv de bagaje aduse la bord. 

Conform Wizz Air, acest lucru nu are ca rezultat numai o experienta neplacuta la bord, dar cauzeaza si intarzieri semnificative. 

Pentru a rezolva aceasta problema, Wizz Air a testat o politica inovatoare privind bagajul de mana, introducand doua tipuri de bagaje de mana, incepand cu luna august. 

Ca urmare a faptului ca testul a avut un rezultat pozitiv, Wizz Air va pune in aplicare aceasta politica in intreaga retea incepand cu 24 octombrie 2012. Politica referitoare la fiecare pasager avand dreptul la un singur bagaj de mana va ramane neschimbata. 

Wizz Air spera ca noua politica referitoare la bagajul de mana va motiva pasagerii sa aduca bagaje mai mici la bord. 

De asemenea, Wizz Air se asteapta ca aceasta initiativa sa duca la reducerea costurilor, mai putine bagaje insemnand mai putin combustibil ars, lucru care va ajuta Wizz Air sa ofere in continuare bilete de avion ieftine.

Care vor fi cele doua tipuri de bagaje de mana? Primul este small cabin bag. Daca bagajul de mana are dimensiunile 42x32x25cm sau este mai mic, acesta poate fi luat la bord in mod gratuit. 

Un ghiozdan de scoala sau o geanta de laptop care are loc sub scaunul din fata va intruni aceste conditii. 

Daca bagajul de mana are dimensiunile mai mari decat cele ale unui bagaj mic de mana, il puteti lua la bord in schimbul unei taxe online de 42 de lei care poate fi achitata atunci cand va rezervati biletul de zbor sau o puteti adauga ulterior la rezervare. 

Bagajul mare de mana trebuie sa aiba loc cu usurinta in compartimentul pentru bagaj de deasupra si nu trebuie sa aiba dimensiunile mai mari de 56x45x25cm.

Wizz Air ii incurajeaza pe toti pasagerii sa ia de acasa decizia referitoare la tipul de bagaj pe care il vor lua cu ei la bord si sa achite aceasta optiune online cu cel putin trei ore inainte de plecare. 

Daca veti achita taxa la aeroport, aceasta va fi 84 de lei la imbarcare si de 126 de lei la poarta. Asadar, achitati taxa online din timp si veti face economii de 50% sau chiar mai mult! 

Noua politica privind bagajul de mana se va aplica la toate zborurile rezervate la data de 4 octombrie 2012 si ulterior si cu data de calatorie incepand cu 24 octombrie 2012 inclusiv. 

Daca ati rezervat zborul inainte de 4 octombrie 2012, puteti lua gratuit un bagaj mare de mana in cabina. 

Noua politica a bagajelor de mana se aplica deja pe zborurile spre Katowice si Londra Luton si vor ramane in aplicare fara intrerupere. 

Noua politica nu se aplica zborurilor catre si din Ucraina cu exceptia rutei Budapesta-Kiev si Londra Luton-Kiev.

De asemenea, aceasta politica nu se aplica la zborurile efectuate de Wizz Air Ucraina (WAU).Comenteaza prin Facebook
 
      

RSS 2.0 - http://www.bilete-avion-ieftine.ro/ Flux RSS | Ajutor
Bilete Italia | Bilete Spania | Bilete Anglia | Alte destinatii | Oferta zilei | Stiri | Companii aeriene traditionale