Bilete Italia | Bilete Spania | Bilete Anglia | Alte destinatii | Oferta zilei | Stiri | Companii aeriene traditionale
Stiri     Articole     Toate      

Tags: Cine isi face iarna rezervare are vara bilete low cost, bilete de avion ieftine, bilete low cos, blue air, wizz air, tarom, klm

Aboneaza-te acum la "Bilete de avion ieftine", singurul newsletter gratuit cu informatii complete
din domeniu

Este deja binecunoscut ca pentru a cumpara un bilet de avion cat mai ieftin, trebuie sa faceti rezervare cat mai din timp. Cu alte cuvinte, cine-si face rezervare iarna, vara va avea bilete de avion ieftine!

Fie ca alegeti o companie cu bilete de avion ieftine sau una traditionala, biletele de avion sunt mai ieftine daca le cumparati cu mult timp inainte. 

Potrivit money.ro, puteti alege un zbor dus-intors Bucuresti - Londra la pretul de 48 de euro sau unul de 80 de euro pentru Bucuresti-Viena. 
La operatorul low cost Blue Air, in lunile iunie, iulie si august pretul unui zbor dus-intors Bucuresti-Londra costa 48 de euro/persoana cu toate taxele incluse.
In iunie, pentru un zbor Blue Air dus-intors Bucuresti-Madrid, tariful este de 60 de euro/persoana cu toate taxele incluse. Pana la mijlocul lunii iulie, tariful Blue Air creste la 70 euro/persoana, iar, dupa data de 15, pretul mai creste cu inca zece euro si ajunge la 80 euro/persoana. 

Pentru un bilet de avion cu data de plecare pe 22 iulie si cu data de intoarcere pe 29 iulie, tariful Blue Air este de 110 euro/persoana. Dupa aceasta perioada, Blue Air reduce preturile la 60 de euro pentru august.
Cei care vor sa zboare low cost la Paris, au de platit in cele trei luni de vara acelasi trarif, de 60 de euro/persoana pentru un zbor dus-intors cu Blue Air. Tot 60 de euro/persoana se plateste si pentru zborurile low cost dus-intors Bucuresti-Roma, in iunie, iulie dar si august.

La Wizz Air, o alta companie care vinde bilete de avion ieftine, cu numai 56 de euro puteti zbura de la Bucuresti la Milano intre 4 si 11 iunie 2011. Intre 11 si 18 iunie, Wizz Air creste tariful la 69 de euro, iar, pentru luna iulie si august, biletele Wizz Air se departeaza de low cost, ajungand la 79, 98 si chiar 120 de euro/persoana. In perioadele 13-20 august si 20-27 august, preturile Wizz Air sunt de 88, respectiv 97 de euro/persoana.
Pentru un zbor dus-intors Bucuresti-Venetia, la Wizz Air platiti 67 de euro/persoana, in iunie, si intre 79 si 100 euro/persoana in iulie si august.
La Wizz Air, orarul pentru Paris nu a fost inca postat, ultimele oferte de bilete de avion ieftine fiind pentru martie. Dar chiar si asa, un bilet costa numai 90 de lei/persoana cu tot cu taxe.
Un bilet de avion low cost dus-intors Bucuresti-Roma costa, la inceputul lunii iunie, 78 euro/persoana, iar, in iulie si august, preturile variaza in functie de perioada aleasa intre 68 si 160 de euo/persoana. Cam aceleasi preturi se regasesc si pentru destinatii precum Madrid sau Londra.

La compania low cost Germanwings, preturile pentru un singur zbor spre Berlin variaza intre 49 si 109 euro/persoana fara taxe. Preturi mai indepartate de low cost sunt pentru Koln, unde doar un zbor poate sa coste chiar si 140 de euro/persoana fara alte taxe.
In schimb, de la Bucuresti la Stuttgard, puteti zbura dus, cu Germanwings , cu bilete de avion ieftine, de 40 si 60 de euro/persoana pentru un singur zbor.

Pentru cele trei luni ale verii 2011, Tarom are o oferta de pret de 178 de euro/persoana cu toate taxele incluse pe ruta Bucuresti-Paris. Pentru un bilet de avion dus-intors Bucuresti-Amsterdam gasiti o oferta de pret de 160 de euro/persoana cu tot cu taxele incluse, dar trebuie sa fiti atenti la perioadele pe care doriti sa le selectati, si asta pentru ca se gasesc si bilete mai scumpe, de 208 euro/persoana.
Daca vreti sa zburati la Cairo, e bine sa va grabiti, caci majoritatea biletelor pentru lunile iunie, iulie si august au fost deja vandute, si asta pentru ca cel mai mic pret pe care il veti gasi este de 157 euro/persoana cu tot cu taxe, fata de 432 de euro/persoana, tarif standard.  
Pentru Madrid, Tarom a scos bilete low cost caci sunt la aproape jumatate fata de tariful normal. Astfel, pentru un zbor dus-intors,  gasiti bilete la 176 euro/persoana cu tot cu taxe. 

Pentru Amsterdam, KLM ofera acelasi pret ca si Tarom, de 160 de euro pentru un zbor dus-intors, cu tot cu taxe pentru lunile iunie si iulie. Pentru august, se gasesc mai putine oferte promotionale, iar pretul unul bilet dus-intors poate ajunge la 217 euro/persoana cu tot cu taxe. 
Spre Copenhaga, oferta de pret este de 202 euro/persoana cu tot cu taxe pentru un zbor dus-intors.

Daca vreti sa mergeti la Viena, mai sunt cateva zboruri Austrian marcate cu oferta Red Ticket. Puteti cumpara un bilet low cost dus-intors, cu tot cu taxe la pretul de 80 de euro/persoana, fata de celelate preturi introduse in aceeasi categorie si care variaza intre 90 si 178 euro, doar dus.Comenteaza prin Facebook
 
      

RSS 2.0 - http://www.bilete-avion-ieftine.ro/ Flux RSS | Ajutor
Bilete Italia | Bilete Spania | Bilete Anglia | Alte destinatii | Oferta zilei | Stiri | Companii aeriene traditionale