Bilete Italia | Bilete Spania | Bilete Anglia | Alte destinatii | Oferta zilei | Stiri | Companii aeriene traditionale
Stiri     Articole     Toate      

Tags: Cine isi face vara sanie, are iarna low cost!, low cost

Aboneaza-te acum la "Bilete de avion ieftine", singurul newsletter gratuit cu informatii complete
din domeniu


Cu siguranta ca zborurile low cost au prins la public. Acesta a inteles ca nu este important ca o linie aeriana clasica iti serveste micul dejun sau pranzul sau cina sau pe toate trei.
A inteles si ca nu e obligatoriu ca, pentru un zbor de o ora jumate sau de doua ore, sa poata sa stea cu ochii intr-un monitor si sa vada un film vechi.

A inteles ca e lucrul cel mai important este calatoria si sa ajunga la destinatie cu bine. Face acest lucru o companie aeriana low cost? Da. Renteaza sa-ti iei un sandwich de acasa dar sa ai bilete de avion low cost? Da.

Insa, poate cel mai important lucru pentru a beneficia de al mai low cost dintre tarifele la bilete low cost este sa stii le rezervi din timp. Iata cum liniile aeriene low cost au contribuit la mai buna organizare a timpului liber sau de calatorii. Caci, daca vrei sa beneficiezi cu adevarat de bilete de avion low cost, e bine sa rezervi din timp!


Este iulie dar nu ar fi bine sa va rezervati de pe acum biletele pentru vacanta de Craciun? Nu aveti nimic de pierdut ci numai de castigat! Caci de tarife speciale beneficiati inclusiv la companiile aeriene traditionale.

Astfel, pentru intervalul de timp 22 - 27 decembrie, beneficiati de bilete cu adevarat low cost pe ruta Bucuresti - Stockholm - Bucuresti si de cazare la hoteluri de trei sau patru stele.

Pentru destinatia Stockholm si retur iata urmatoarele tarife:

Lufthansa: 54euro + taxe aeroport = 173euro/persoana

KLM:        30euro + taxe aeroport = 209euro/persoana

LOT :         55euro + taxe aeroport = 179euro/persoana

CSA:        76euro + taxe aeroport = 199euro/persoana

In ceea ce priveste cazarea, aceasta se poate face la hotelul de doua stele Dialog, situat in suburbiile orasului, la 300m de statia de metrou Skarholmen. Camerele sunt dotate cu Tv, baie cu dus, conexiune la internet.
Tariful este de 65 euro/camera dubla/noapte, cu mic dejun. Daca vreti patru stele, este disponibil hotelul Prince Philip. Hotelul este situat in suburbiile orasului, aproape de Hotelul Dialog. Camerele sunt dotate cu tv, baie cu dus, uscator de par , radio.
Tariful este de 70 euro/camera dubla/noapte, cazare cu mic dejun.

Un hotel de trei stele este Gustav Vasa, situat aproape de zona centrala, la doar 3 statii de metrou de Gara Centrala. Camerele sunt dotate cu Tv, telefon, conexiune la internet, safe, A/C. Tariful este de 94 euro/camera dubla/noapte, cazare cu mic dejun.

Un alt circuit interesant este Bucuresti - Copenhaga  Bucuresti. Iata si preturile pentru acesta:

Lufthansa: 71euro + taxe aeroport = 193euro/persoana

KLM:        25euro + taxe aeroport = 208euro/persoana

CSA:        75euro + taxe aeroport = 202euro/persoana

Daca vi se pare ca tarile nordice sunt prea departe, puteti incerca ceva mai aproape, adica in Germania , pe ruta Bucuresti -  Nuremberg   Bucuresti.

Tarifele practicate sunt urmatoarele:  

Lufthansa: 7euro + taxe aeroport = 200euro/persoana

Swiss:    29euro + taxe aeroport = 197euro/persoana

 
Cazarea poate fi asigurata la hotelul de trei stele Acom, situat in nord-estul orasului, la 3 km de centrul vechi al orasului. Camerele sunt dotate cu baie cu dus, telefon, tv-lcd, A/C. Tariful este de 52 euro/camera dubla, cu mic dejun.

Un hotel central este
Victoria (3 stele), aproape de Gara Centrala. Camerele au tv-satelit, radio, telefon, minibar, conexiune internet. Tariful este de 86 euro/pe noapte, in camera dubla. Micul dejun este inclus.

Inca o ruta din Germania este Bucuresti -  Hamburg  - Bucuresti. Puteti zbura la urmatoarele preturi: 


Lufthansa:    4euro + taxe aeroport = 174euro/persoana

KLM:            35euro + taxe aeroport = 209euro/persoana

Swiss + LH: 37euro + taxe aeroport = 204euro/persoana

Cazarea poate fi asigurata la A&O Hostel Hamburg Hauptbahnhof, de o stea, situat la 10 minute de mers pe jos de Gara Centrala.  Camerele sunt dotate cu conexiune la internet, baie cu dus.  Tariful este de 46 euro/camera dubla/noapte, cazare cu mic dejun.


Un alt hotel este Panorama Innund Boardinghaus, de trei stele, situat in estul orasului, la 10 minute de centrul pietonal din oras.
Camerele sunt dotate cu conexiune la internet, Tv-satelit, radio, telefon. Tariful este de 64 euro/camera dubla/noapte, cazare cu mic dejun. Comenteaza prin Facebook
 
      

RSS 2.0 - http://www.bilete-avion-ieftine.ro/ Flux RSS | Ajutor
Bilete Italia | Bilete Spania | Bilete Anglia | Alte destinatii | Oferta zilei | Stiri | Companii aeriene traditionale