Bilete Italia | Bilete Spania | Bilete Anglia | Alte destinatii | Oferta zilei | Stiri | Companii aeriene traditionale
Stiri     Articole     Toate      

Tags: Bilete low cost Bucuresti-Viena de la 37 euro!, low cost, blue air, wizz air, germanwings, air berlin, air lingus, ryanair, easy jet, meridiana, vueling

Aboneaza-te acum la "Bilete de avion ieftine", singurul newsletter gratuit cu informatii complete
din domeniu


In Romania, opereaza 12 companii low cost de pe noua aeroporturi. Direct, cu aceste companii low cost se poate zbura catre un numar relativ mic de tari, adica 12, dar cu transbordare numarul destinatiilor se tripleaza daca optati sa calatoriti cu aceeasi companie pe tot traseul, potrivit ziare.com.

Direct catre Croatia, Danemarca, Finlanda sau Rusia nu zboara niciun operator aerian low cost, dar exista cel putin 5-6 companii care opereaza in Romania si cu care puteti ajunge in oricare din aceste destinatii.

In Rusia puteti ajunge cu avioanele companiilor low cost Air Berlin, Brussels Airlines, Germanwings, Meridiana, Vueling si Wind Jet. La Sankt Petersburg, puteti calatori cu escala la Barcelona, Koln sau Bologna. Prin Barcelona, pretul unui bilet Bucuresti-Sankt Petersburg, tur-retur, cu Vueling, se invarte in jurul sumei de 500 de euro, in vreme ce la operatorul aerian low cost Wind Jet biletele costa 600 de euro dus-intors. 

De la Bucuresti la Moscova, se poate ajunge cu o companie low cost prin Barcelona, Berlin, Stuttgart, Koln, Bruxelles sau Viena. Prin Koln, preturile pleaca de la 360 de euro, in timp ce prin Bruxelles costa cel putin 400 de euro.

In Finlanda, la Helsinki, se poate calatori cu operatorul low cost Aer Lingus, cu legatura in Dublin, si Brussels Airlines, cu legatura in capitala Belgiei. Compania low cost care opereaza cele mai multe zboruri catre Helsinki este Blue 1, ale carei curse pleaca din Barcelona, Nisa, Roma, Milano sau Bruxelles. 

Catre oricare din aceste destinatii gasiti bilete la operatorii low cost Vueling, Blue Air, Wizz Air sau Easy Jet, la preturi de la 40 de euro dus-intors. Pe relatia Milano - Helsinki pretul biletelor low cost pleca de la 200 de euro dus-intors, in timp ce pe ruta Nisa-Helsinki biletele low cost dus intors, pentru o singura persoana, costa cel putin 350 de euro.

Catre Stockholm exista legaturi la companiil low cost din Germania (Germanwings), Austria ( Air Berlin), Belgia ( Brussels Airlines) si Italia ( Easy Jet). Daca se zboara cu doua companii diferite, atunci se poate face escala si la Paris, Dublin si Londra - de unde se poate calatori mai departe cu operatorul low cost Ryanair.

Prin Paris, pretul unei calatorii dus-intors de la Bucuresti la Stockholm, in functie de compania cu care se pleaca din Romania, porneste de la 100 de euro. Daca nu vreti sa calatoriti atat de departe, trebuie sa stiti ca in Serbia, la Belgrad, se poate ajunge cu avionele liniilor aeriene low cost Air Berlin, Germanwings si Wizz Air. Escala se poate face la Viena, daca calatoriti cu low cost Air Berlin, la Stuttgart, Berlin, Koln sau Leipzig daca preferati operatorii low cost Germanwings sau, daca alegeti Wizz Air, la Londra sau Dortmund.

Pe relatia Bucuresti - Viena, pretul biletelor low cost variaza, la sfarsitul lunii iunie, inceputul lunii iulie, intre 37 si 147 de euro cu toate taxele incluse, iar la retur intre 46 si 73 de euro cu tot cu taxe. In acelasi interval, de la Viena la Belgrad si retur se pot procura bilete la preturi cuprinse intre 39,95 euro si 59,95. Astfel, in functie de data calatoriei, puteti ajunge de la Bucuresti la Belgrad, via Viena, la preturi incepand cu 162,9 euro de persoana.

In Kosovo, la Pristina, puteti ajunge cu operatorul low cost Germanwings via Stuttgart sau Koln, contra sumei de 410 euro dus-intors, cu toate taxele incluse. 
Daca doriti sa calatoriti in afara Europei, spre India, Camerun si Congo puteti zbura cu operatorul low cost Brussels Airlines, iar spre Africa de Sud, Cuba sau Mexic cu Air Berlin.

In tarile arabe, incepand cu Arabia Saudita sau Oman si terminand cu Pakistan sau Iordania se poate ajunge cu Air Arabia (cu legaturi in Belgia, Elvetia, Franta, Germania, Grecia, Italia, Olanda sau Spania), Jazeera Airways (cu legaturi in Egipt si Turcia) sau cu Nas Air, care are legaturi cu Europa in Egipt.
Toate preturile de mai sus sunt orientative si sunt calculate in functie de cele mai ieftine bilete disponibile la fiecare operator aerian in parte in perioada 20 iunie-20 iulie.Comenteaza prin Facebook
 
      

RSS 2.0 - http://www.bilete-avion-ieftine.ro/ Flux RSS | Ajutor
Bilete Italia | Bilete Spania | Bilete Anglia | Alte destinatii | Oferta zilei | Stiri | Companii aeriene traditionale