Bilete Italia | Bilete Spania | Bilete Anglia | Alte destinatii | Oferta zilei | Stiri | Companii aeriene traditionale
Stiri     Articole     Toate      

Tags: Blue Air are bilete dus-intors la numai 39 de euro!, low cost, blue air, city break Dublin, Dublin, florenta

Aboneaza-te acum la "Bilete de avion ieftine", singurul newsletter gratuit cu informatii complete
din domeniu


Compania aeriana low cost Blue Air introduce doua curse noi, pe rutele Bucuresti - Dublin si Bucuresti - Florenta. Cele doua noi destinatii ale Blue Air sunt disponibile incepand cu orarul de vara (28 martie 2010 - 30 octombrie 2010), iar biletele low cost pentru aceasta perioada au fost puse deja in vanzare.  
Zborurile Blue Air catre capitala Irlandei si retur vor fi operate in fiecare zi de luni si vineri in perioada 28 Martie - 30 octombrie 2010, precum si in ziua de miercuri in perioada 1 Iunie - 30 octombrie 2010, iar pretul unui bilet low cost porneste de la 39.99 euro/segment (cu toate taxele incluse). 
Prin aceasta cursa, compania aeriana low cost vizeaza in special romanii stabiliti in Irlanda, precum si turistii interesati de Irlanda sau de Romania. Cursele low cost sunt potrivite pentru a se mula atat pe o vizita de genul city break, cat si pentru o vacanta de o saptamana.  
Numarul romanilor care locuiesc in Irlanda este ridicat, ajungand la peste 40.000 de persoane, aceasta tara fiind una dintre primele tari din Uniunea Europeana care si-au deschis granite pentru cetatenii romani. Nu bucuram ca, de anul acesta, ajungem si la ei si astfel le putem facilita drumul catre casa, a precizat Adrian Ionascu, director general al Blue Air. 

Pentru Florenta, operatorul low cost Blue Air ofera zboruri zilnice de luni pana vineri, tintind atat romanii care lucreaza in Italia, cat si pe amatorii de frumos care isi propun sa viziteze minunatul oras italian in decursul unui week-end. Pretul unui bilet low cost incepe de la 39,99 euro pentru o calatorie dus-intors, cu toate taxele incluse. 
Italia a fost inca de la inceput o piata strategica pentru Blue Air. Prin introducerea noului zbor operam catre noua orase din aceasta tara, iar astfel, Blue Air isi consolideaza pozitia pe piata italiana. De asemenea, prin zborul low cost care leaga Ciprul de Italia urmarim cresterea cotei de piata in sfera zborurilor intraeuropene, a adaugat Ionascu. 
Blue Air a completat orarul de vara cu zborurile catre sudul Europei. Pentru aceasta vara, compania aeriana cu bilete la pret redus a introdus doua rute noi (Bucuresti - Florenta,  si Larnaca - Milano) si o noua frecventa pe ruta Bacau - Roma. Pretul biletelor cu toate taxele incluse porneste de la 40 de euro/segment pentru Barcelona si Roma si de la 50 euro/segment pentru Lisabona. Orarul de vara cuprinde perioada 28 martie - 30 octombrie 2010.  
Fata de destinatiile din Italia deja consacrate pentru orarul Blue Air (Bologna, Catania, Milano -Napoli, operat in orarul de iarna, Roma, Torino Cuneo, Venetia si Verona), compania aeriana low cost a decis sa introduca si alte rute care leaga Italia de Romania si Cipru. Astfel, pasagerii operatorului low cost Blue Air pot zbura acum pe noile rute: Bucuresti - Florenta si Larnaca -Milano. De asemenea, ca urmare a cererilor ridicate pentru zborurile catre Italia de pe Aeroportul din Bacau, compania aeriana low cost a introdus o noua frecventa pe aceasta ruta, in fiecare zi de duminica. O calatorie Bacau - Roma si retur porneste de la 80 de euro, cu toate taxele incluse.  
Compania low cost Blue Air ofera zboruri dinspre Bucuresti catre capitala Portugaliei in fiecare zi de luni, miercuri si vineri. Pentru retur (Lisabona - Bucuresti), pasagerii au la dispozitie curse Blue Air in zilele de marti, joi si sambata. Pentru Lisabona, preturile incep de la 100 de euro pentru o calatorie dus-intors (toate taxele incluse).  

Cursele Blue Air catre Barcelona si retur vor fi operate in fiecare vineri, pretul de pornire pentru o calatorie dus-intors fiind de 80 de euro (cu toate taxele incluse). Comenteaza prin Facebook
 
      

RSS 2.0 - http://www.bilete-avion-ieftine.ro/ Flux RSS | Ajutor
Bilete Italia | Bilete Spania | Bilete Anglia | Alte destinatii | Oferta zilei | Stiri | Companii aeriene traditionale