Bilete Italia | Bilete Spania | Bilete Anglia | Alte destinatii | Oferta zilei | Stiri | Companii aeriene traditionale
Stiri     Articole     Toate      





Tags: Germanwings are 50.000 de bilete incepand cu 19, 99 euro!, low cost, germanwings, hanovra

Aboneaza-te acum la "Bilete de avion ieftine", singurul newsletter gratuit cu informatii complete
din domeniu




Operatorul aerian low cost Germanwings a anuntat stationarea a trei aeronave pe aeroportul din Hanovra, incepand cu 29 aprilie 2010. Hanovra devine al saselea oras german unde compania low cost este prezenta.
Prima ruta, operabila din data de 29 aprilie, va fi orasul Stuttgart. Noua destinatie propusa de operatorul cu bilete de avion la pret redus este accesibila atat turistilor, cat si celor ce calatoresc in interes de serviciu. Pe langa aceasta, 14 rute sunt la dispozitia calatorilor din Hanovra.

Odata cu anuntarea noilor rute, compania low cost vine cu o surpriza: 50.000 de bilete disponibile pe www.germanwings.com, la preturi incepand cu 19,99 euro, pe toate zborurile din Hanovra.

Exista zboruri low cost spre Londra-Stanted (doua zboruri pe zi), Viena (doua zboruri low cost pe zi), Milano (sase zboruri low cost pe saptamana), Budapesta (patru zboruri low cost pe saptamana), Moscova (patru zboruri low cost pe saptamana), Palma de Mallorca (patru zboruri low cost pe saptamana), Roma (patru zboruri low cost pe saptamana), Barcelona (patru zboruri low cost pe saptamana), Split (trei zboruri low cost pe saptamana), Zagreb (trei zboruri low cost pe saptamana), Bastia (un zbor low cost in weekend), Dubrovnik (un zbor low cost pe weekend), Heraklion (un zbor low cost pe weekend) si Zadar (un zbor low cost pe weekend).

Aeroportul din Stuttgart este o escala pentru calatorii din Hanovra, ei putand ajunge mai departe in oricare din cele 13 destinatii: Izmir, Antalya, Bucuresti, Belgrad, Ankara, Ibiza, Istanbul, Cracovia, Kavala, Reykjavik, Lisabona, Pristina si Varsovia, planul de zbor fiind atractiv atat pentru turisti, cat si pentru calatorii de business.

Turistii din Hanovra si din regiune isi pot procura bilete la 19,99 euro cu taxele incluse pentru toate cele 13 destinatii.

Angajamentul pe care ni l-am asumat in Hanovra vine sa intareasca planurile noastre de dezvoltare, rasfrangandu-se pozitiv asupra orasului si regiunii, prin crearea de noi locuri de munca. Oferta noastra este gandita special pentru turistii ce calatoresc din placere sau calatoresc pur si simplu din motive de business in Niedersachsen, a declarat Thomas Winkelmann, purtator de cuvant al companiei germane low cost Germanwings.

Ultimul segment de clienti a devenit din ce in ce mai important pentru compania aeriana low cost: 41,6 la suta din clienti calatoresc in scop de business, datorita biletelor la cost redus. Pe timpul crizei economice, oferta liniei aeriene cu bilete de avion ieftine este gandita special pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor business. Mai mult, rutele interne germane sunt ocupate in proportie de 50 la suta.

Orasul Hanovra si intreaga regiune adapostesc foate multe companii, populatia zonei dispunand de o mare putere de cumparare, prin care ofera liniei aeriene o piata interesanta, cu o cerere mare pentru zboruri ieftine. Referitor la noile rute din Hanovra, Germanwings se asteapta la un raport echilibrat intre cei ce calatoresc in scop personal si cei ce calatoresc in scop de business.

In primul an, din Hanovra se estimeaza mai mult de 500.000 de pasageri, iar in 2011 peste 750.000. Dezvoltarea Germanwings va aduce mai multe locuri de munca in zona, un singur avion aducand la fel de multe locuri de munca ca o intreprindere mijlocie. Cifra de angajare va ajunge astfel la 750 de oameni.

Germanwings este una dintre cele mai de succes linii aeriene low cost din Europa. Linia aeriana low cost opereaza zboruri catre peste 70 de destinatii din Europa, de pe 5 aeroporturi germane: Koln/Bonn, Stuttgart, Berlin Schonefeld, Hamburg si Dortmund. Germanwings are o flota de 27 de avioane noi de tipul Airbus A319.



Comenteaza prin Facebook




 
   



   

RSS 2.0 - http://www.bilete-avion-ieftine.ro/ Flux RSS | Ajutor
Bilete Italia | Bilete Spania | Bilete Anglia | Alte destinatii | Oferta zilei | Stiri | Companii aeriene traditionale