Bilete Italia | Bilete Spania | Bilete Anglia | Alte destinatii | Oferta zilei | Stiri | Companii aeriene traditionale
Stiri     Articole     Toate      

Tags: Superoferta Qatar Airways, doua bilete la pret de 1, Business Class

Aboneaza-te acum la "Bilete de avion ieftine", singurul newsletter gratuit cu informatii complete
din domeniu


Compania Qatar Airways are o oferta de nerefuzat, valabila numai cateva zile: cumperati doua bilete in cabina Business Class si platiti numai unul

Pentru a beneficia de oferta, trebuie sa faceti rezervare in perioada 24 - 28 noiembrie 2014 pentru calatorii intre 1 decembrie 2014 - 26 martie 2015.

Membrii Privilege Club vor castiga 50% bonus Qmiles. Acestia trebuie sa se inregistreze pentru aceasta oferta cu cel putin 24 ore inainte de calatorie, pentru a putea beneficia de ea.

Potrivit Qatar Airways, oferta este valabila pentru anumite destinatii. Pentru biletul persoanei insotitoare vor fi platite taxele si suprataxele aplicabile. 

Oferta Qmiles valabila doar pentru titularii contului Privilege Club, nu si pentru membrii familiei acestuia. Oferta este supusa si altor termene si conditii care trebuie verificate cu atentie cand faceti rezervarea.

Oferta este valabila doar pentru doua pana la 8 persoane ce calatoresc impreuna cu aceeasi rezervare, in cabina Business Class, inclusiv copii sau infanti ce au platit pentru loc. 

Oferta nu se aplica pentru infantii care nu au loc platit. Pentru copii sau infanti nu se acorda reduceri suplimentare. Pentru a putea beneficia de aceasta oferta, copiii sau infantii trebuie rezervati ca si adulti.

Toate persoanele incluse in aceeasi rezervare trebuie sa calatoreasca impreuna pe toate segmentele calatoriei.

Oferta valabila doar pentru biletele achitate la momentul rezervarii.  Oferta este valabila pentru calatorii dus-intors in cabina Business Class si doar pentru anumite destinatii. 

Pentru cursele unde nu exista cabina Business Class, oferta se aplica in cabina First Class. Locurile la aceste tarife sunt limitate si depind de disponibilitatea clasei tarifare aferente: I, pentru Business Class si A pentru First Class. Este posibil sa se aplice suprataxe de weekend.

Sederea minima trebuie sa fie de 4 zile, iar cea maxima de o luna.  Biletele nu sunt endorsabile sau transferabile.

Anularile inainte sau dupa inceperea calatoriei nu sunt rambursabile, cu exceptia calatoriilor incepute in Brazilia si Korea, unde anularile inainte de calatorie sunt rambursabile cu plata unei penalizari de 750 de dolari, respectiv 300,000 KRW, si pentru calatoriile incepute in Iran, pentru care anularile sunt rambursabile cu plata unei penalizari de 300 de dolari. 

Modificari ale datelor de calatorie sunt permise cu plata unei penalizari de 300 de dolari plus orice diferenta de tarif aplicabila. 

In caz de ne-prezentare la cursa, biletele sunt ne-rambursabile si ne-flexibile. Oferta este valabila doar pentru cursele operate de catre Qatar Airways.


Iata rutele pe care beneficiati de superoferta Qatar Airways:


Bucuresti - Bali - 3.272 euro

Bucuresti - Beijing - 2.316 euro

Bucuresti - Bangkok - 2,728 euro

Bucuresti - Dar Es Salaam - 2.865 euro

Bucuresti - Doha - 2.259 euro

Bucuresti - Guangzhou - 3.362 euro

Bucuresti - Hanoi - 3.790 euro

Bucuresti - Hangzhou - 2,844 euro

Bucuresti - Ho Chi Minh - 3.111 euro

Bucuresti - Hong Kong - 2.867 euro

Bucuresti - Kuala Lumpur - 2.935 euro

Bucuresti -Muscat - 1.937 euro

Bucuresti - Osaka - 3.056 euro

Bucuresti - Perth - 4.293 euro

Bucuresti  - Shanghai - 2.852 euro

Bucuresti - Tokyo - 3.260 euro.Comenteaza prin Facebook
 
      

RSS 2.0 - http://www.bilete-avion-ieftine.ro/ Flux RSS | Ajutor
Bilete Italia | Bilete Spania | Bilete Anglia | Alte destinatii | Oferta zilei | Stiri | Companii aeriene traditionale