Bilete Italia | Bilete Spania | Bilete Anglia | Alte destinatii | Oferta zilei | Stiri | Companii aeriene traditionale
Stiri     Articole     Toate      

Tags: Tarom, gratuit, bagaj 30 de kilograme

Aboneaza-te acum la "Bilete de avion ieftine", singurul newsletter gratuit cu informatii complete
din domeniu


Compania Tarom face cinste cu transportul unui bagaj de 30 de kilograme, la clasa economic, si cu trei piese de bagaj de 30 kilograme, la business class. 

Oferta este valabila pentru calatoriile efectuate pana pe 28 martie 2015 ( data ultimului retur), intre Bucuresti si Amman/Beirut/ Dubai/Larnaca.

O piesa standard de bagaj are o greutate de cel mult 23 de kilograme, iar suma maxima admisa a dimensiunilor acesteia (inaltime + latime + lungime) este de 158 de centimetri.

Numarul de bagaje acceptate gratuit la transport in functie de clasa la care calatoriti este cel de mai jos.

Pasagerii care ocupa un loc, la clasa business, pot transporta cel mult 3 piese de bagaj; o piesa de bagaj nu poate depasi 23 kg/pasager.

Pasagerii de la clasa economica au dreptul la cel mult o piesa de bagaj; o piesa de bagaj nu poate depasi 23 kg/pasager.

Membrii Frequent Flyer SkyTeam Elite Plus/Elite, de la business, au dreptul si la o piesa de bagaj ce nu poate depasi 23 kg /pasager. 

La clasa economica, membrii Frequent Flyer SkyTeam Elite Plus/Elite pot transporta in plus o piesa de bagaj ce nu poate depasi 23 kg/pasager.

De asemenea, marinarii care au achitat tarife dedicate lor, la clasa business, au voie cu maximum 3 piese de bagaj; o piesa de bagaj nu poate depasi 23 kg /pasager.

La clasa economic, marinarii pot transporta cel mult doua piese de bagaj; o piesa de bagaj nu poate depasi 23 kg/pasager.

Potrivit Tarom, infantii care nu ocupa loc sunt indreptati, la clasa business, la o piesa de bagaj a carei greutate nu poate depasi 10 kg si a carei suma a dimensiunilor nu poate depasi 115 cm, plus un carucior pliabil.

La clasa economic, norma este de o piesa de bagaj a carei greutate nu poate depasi 10 kilograme si a carei suma a dimensiunilor nu poate depasi 115 cm, plus un carucior pliabil.

Norma de bagaj acceptata gratuit la transport pentru infant nu se cumuleaza cu norma gratuita a adultului insotitor. 

Depasirea normei de bagaj acceptate gratuit la transport pentru infant conduce la aplicarea tarifelor de excedent de bagaj.

Numarul maxim de piese acceptate per pasager variaza in functie de aeronava Tarom cu care este operat zborul respectiv astfel:

- maximum 3 piese per pasager in cazul aeronavelor de tip ATR 42/72;

- maximum 10 piese per pasager in cazul aeronavelor de tip Boeing 737 si Airbus.

In caz de exces, este necesar un aranjament prealabil cu transportatorul(rii).

Pasagerilor nu le este permis sa transporte in bagajele de cala: obiecte explozive si/sau substante incendiare (munitie, capse explozive, detonatoare, imitatii de dispozitive explozive, cartuse fumigene, pulberi explozive, plastic exploziv etc).

Aceste reglementari se aplica numai pe zborurile operate de Tarom cu aeronave proprii. 

In cazul curselor operate in regim code-share de partenerii Tarom este posibil sa se aplice alte reguli impuse de operatorul zborului.

Daca, in itinerariul biletului, participa Tarom la conexiune cu alti transportatori, se vor aplica normele si tarifele de excedent ale primului operator in ruta (Tarom) pentru sectorul/sectoarele pe care se inregistreaza bagajele.

Tarom va avertizeaza ca ati putea fi taxati pentru excedent bagaj de ceilalti transportatori in ruta.Comenteaza prin Facebook
 
      

RSS 2.0 - http://www.bilete-avion-ieftine.ro/ Flux RSS | Ajutor
Bilete Italia | Bilete Spania | Bilete Anglia | Alte destinatii | Oferta zilei | Stiri | Companii aeriene traditionale