Bilete Italia | Bilete Spania | Bilete Anglia | Alte destinatii | Oferta zilei | Stiri | Companii aeriene traditionale
Stiri     Articole     Toate      

Tags: oferta Tarom, oferta bagaje, maximum de bagaje

Aboneaza-te acum la "Bilete de avion ieftine", singurul newsletter gratuit cu informatii complete
din domeniu


Pana pe 31 decembrie 2015, Tarom le ofera pasagerilor care calatoresc pe rutele directe spre sau dinspre Bucuresti spre sau dinspre Amman, Beirut, Dubai si Larnaca, o facilitate de transport a bagajelor de cala. 

Pentru pasagerii care calatoresc la clasa Business, Tarom ofera trei piese cu greutate de 30 kg fiecare (piesele vor fi cantarite individual, iar, daca o piesa va avea o greutate mai mare decat limita mentionata, se vor aplica reglementarile referitoare la excedentul de bagaj, chiar daca totalul celor trei piese nu depaseste limita maxima oferita);

Pentru pasagerii care calatoresc la clasa Economy, Tarom ofera o piesa cu greutate de maxim 30 Kg; facilitatea se aplica numai pentru calatorii pe ruta directa Bucuresti-Amman/Beirut/Dubai/Larnaca-Bucuresti sau Amman/Beirut/Dubai/Larnaca-Bucuresti-Amman/Beirut/Dubai/Larnaca.

Dimensiunile bagajelor vor fi cele standard Tarom, respectiv suma maxima admisa a dimensiunilor fiecarei piese (inaltime + lungime + latime) sa fie de cel mult 158 cm.

Numarul de bagaje acceptate gratuit la transport in functie de clasa la care calatoriti este cel de mai jos:

Pasagerii care ocupa un loc la Business maximum trei piese de bagaj (o piesa de bagaj nu poate depasi 23 kg per pasager), iar, la Economy, maximum o piesa de bagaj care nu poate depasi 23 kg per pasager.

Membrii Frequent Flyer SkyTeam si Elite Plus Elite, beneficiaza in plus de o piesa de bagaj ce nu poate depasi 23 kg per pasager, la Business, si de o piesa de bagaj ce nu poate depasi 23 kg per pasager, la Economy.

Marinarii care au achitat tarife dedicate marinarilor au voie cu maximum trei piese de bagaj (o piesa nu poate depasi 23 kg per pasager), la Business, si cel mult doua piese de bagaj (o piesa de bagaj nu poate depasi 23 kg  per pasager), la Economy.

Infantii care nu ocupa loc au voie la o piesa de bagaj a carei greutate nu poate depasi 10 kg si a carei suma a dimensiunilor nu poate depasi 115 cm, plus un carucior pliabil, la Business, si la o piesa de bagaj a carei greutate nu poate depasi 10 kg si a carei suma a dimensiunilor nu poate depasi 115 cm, plus un carucior pliabil, la Economy.

Norma de bagaj acceptata gratuit la transport pentru infant nu se cumuleaza cu norma gratuita a adultului insotitor. 

Depasirea normei de bagaj acceptate gratuit la transport pentru infant conduce la aplicarea tarifelor de excedent de bagaj.

Numarul maxim de piese acceptate per pasager variaza in functie de aeronava Tarom cu care este operat zborul respectiv astfel:

- maximum trei piese per pasager in cazul aeronavelor de tip ATR 42/72;

- maximum 10 piese per pasager in cazul aeronavelor de tip Boeing 737 si Airbus.


In caz de exces, este necesar aranjament prealabil cu transportatorul(rii).

Pasagerilor nu le este permis sa transporte urmatoarele obiecte in bagajele de cala: obiecte explozive si sau substante incendiare (munitie, capse explozive, detonatoare, imitatii de dispozitive explozive, cartuse fumigene, pulberi explozive, plastic exploziv etc).

Aceste reglementari se aplica numai pe zborurile operate de Tarom cu aeronave proprii. 

In cazul curselor operate in regim code-share de partenerii Tarom este posibil sa se aplice alte reguli impuse de operatorul zborului.

Pentru a fi informati, Tarom va recomanda sa consultati website-urile de specialitate ale companiilor respective.

Daca in itinerariul biletului Tarom participa la conexiune cu alti transportatori, se vor aplica normele si tarifele de excedent ale primului operator in ruta ( Tarom) pentru sectorul sau sectoarele pe care se inregistreaza bagajele. 

In acest caz, Tarom va avertizeaza ca ati putea fi taxati pentru excedent bagaj de ceilalti transportatori in ruta.

O piesa standard de bagaj are o greutate de cel mult 23 de kilograme, iar suma maxima admisa a dimensiunilor acesteia (inaltime + latime + lungime) este de 158 de centimetri.Comenteaza prin Facebook
 
      

RSS 2.0 - http://www.bilete-avion-ieftine.ro/ Flux RSS | Ajutor
Bilete Italia | Bilete Spania | Bilete Anglia | Alte destinatii | Oferta zilei | Stiri | Companii aeriene traditionale