Bilete Italia | Bilete Spania | Bilete Anglia | Alte destinatii | Oferta zilei | Stiri | Companii aeriene traditionale
Stiri     Articole     Toate      

Tags: Cu 87 de euro zbori la Valencia! Fa-ti vacanta in Spania!, Blue Air, bilete ieftine, bilete avion

Aboneaza-te acum la "Bilete de avion ieftine", singurul newsletter gratuit cu informatii complete
din domeniu
Nu te poti hotari daca vrei sa dai o fuga pana la Valencia, sau vrei sa iti faci cumparaturile la Londra, sau sa vizitezi Parlamentul European sau sa iei lectii de rigurozitate germana la Berlin? A si sa nu uitam de un weekend romantic la Paris...

Nu mai este nicio problema, pentru ca toate sunt acum posibile cu ofertele de vara de la Blue Air. Urmatoarele curse, Bacau - Valencia, Bucuresti - Lyon, Bucuresti - Bruxelles, Bucureşti - Berlin şi Bucureşti - Paris beneficiaza de preturi promotionale in perioada 15 Iunie - 19 Iunie.

Oferta este valabila in perioada 15 Iunie - 15 iulie 2009, pentru biletele achizitionate intre 15 -19 iunie, in limita locurilor disponibile. Preturile biletelor dus-intors, cu toate taxele incluse, variaza de la 87 Euro pana la 102 Euro, in functie de oraşul ales ca destinatie. Asadar, oferta este deschisa de zborul Bacau - Valencia cu un cost de 87 de euro, urmata de Bucuresti - Lyon la doar 101 euro, de Bucuresti - Bruxelles la 102 euro, Bucuresti - Paris la 92 de euro, şi nu in ultimul rand de Bucuresti - Berlin la 98 de euro.

Prin introducerea noii oferte, Blue Air isi consolideaza pozitia pe piata europeana, oferind solutii foarte avantajoase din punct de vedere financiar tuturor celor care isşi doresc sa viziteze Europa pe perioada verii.

Biletele pentru toate cursele vor fi disponibile pe site-ul Blue Air, www.blueair.ro , la agentiile proprii, prin serviciul Reservations and Customer Service sau la agentiile de turism partenere, incepand de luni, 15 iunie.

Blue Air, prima companie de smart flying din Romania, are capital 100% privat romanesc. Compania este autorizata sa efectueze zboruri regulate interne si internationale de pasageri, zboruri de tip charter la cerere şi transporturi cargo. Flota companiei este constituita in prezent din opt aeronave Boeing 737: trei aeronave seria 737 - 300, doua aeronave seria 737 - 400 si trei aeronave 737 - 800 Next Generation (avand o capacitate de 189 de locuri). Compania a semnat in 2008 contracte pentru achizitionarea a cinci avioane Boeing 737 Next Generation (doua aeronave din seria 800 si trei din seria 900), care vor deservi zborurile Blue Air.

Pe parcursul anului 2008, peste 1.110.000 de pasageri au zburat cu Blue Air. Fata de aceeaşi perioada a anului trecut, cand peste 900.000 de calatori au ales sa zboare cu operatorul de transport aerian romanesc, Blue Air inregistreaza o crestere de peste 23%. Pentru acest an, Blue Air anticipeaza un total de 1.700.000 de calatori. in ceea ce priveşte indicatorii economici, Blue Air a inregistrat o cifra de afaceri de 124.130.000 de Euro in 2008 şi estimeaza 170 de milioane pentru 2009. Echipajele Blue Air sunt formate din piloti experimentati (majoritatea avand peste 15.000 de ore de zbor). (sursa:
www.blueair-web.com )Comenteaza prin Facebook
 
      

RSS 2.0 - http://www.bilete-avion-ieftine.ro/ Flux RSS | Ajutor
Bilete Italia | Bilete Spania | Bilete Anglia | Alte destinatii | Oferta zilei | Stiri | Companii aeriene traditionale