Bilete Italia | Bilete Spania | Bilete Anglia | Alte destinatii | Oferta zilei | Stiri | Companii aeriene traditionale
Stiri     Articole     Toate      

Tags: Carpatair zboara si mai des spre Italia, carpatair, italia, bucuresti, ancona

Aboneaza-te acum la "Bilete de avion ieftine", singurul newsletter gratuit cu informatii complete
din domeniu


Carpatair, compania aeriana full-service cu hub la Timisoara, mareste incepand cu 29 martie 2010 numarul frecventelor de zbor pe relatia directa Bucuresti - Ancona, la 3 zboruri/saptamana.
 Zborurile directe Bucuresti (Otopeni) - Ancona vor fi operate in zilele de luni, miercuri si vineri dupa urmatorul orar de zbor:
 
Ruta                                      Zile operare              Plecare                Sosire
 
Bucuresti - Ancona          luni/miercuri/vineri          17:15                    18:15             
Ancona - Bucuresti          luni/miercuri/vineri          19:00                    22:00
 
In paralel, ca urmare a optimizarii si modernizarii operatiunilor de pe Aeroportul Otopeni, biroul de ticketing Carpatair si desk-urile de check-in vor fi transferate din 28 martie 2010 din terminalul Plecari Interne in Terminalul Plecari Internationale.
Noile zboruri sunt deja disponibile la vanzare pe website-ul companiei www.carpatair.com, cat si prin intermediul Carpatair Call Center, a agentiilor proprii din tara si prin intermediul agentiilor de turism din Romania si Italia.
 
Zborurile vor fi efectuate cu aeronave moderne de tip Saab 2000 cu o capacitate de 50 de locuri, ce ofera clientilor un serviciu complex la bord, atat la clasa business, cat si la economy.
 
Marirea frecventei zborului directe Bucuresti - Ancona se incadreaza in planul de dezvoltare regionala a Carpatair, care are ca obiectiv valorificarea prezentei constante si de durata a companiei pe diferite destinatii europene. In acelasi timp, am dorit sa venim in intampinarea clientilor nostri si sa raspundem nevoii crescute de calatorie pe aceasta destinatie, a declarat Paula Ardelean, Vice-presedinte Marketing & Vanzari.
 
Compania Carpatair a introdus zborul direct Bucuresti - Ancona in luna octombrie 2009, cu o frecventa de doua zboruri/saptamana, efectuate in zilele de luni si vineri. In aceeasi luna, Carpatair a lansat si zborul direct Bucuresti - Bari, cu o frecventa de 3 zboruri/saptamana. Cresterea frecventei pe destinatia Ancona face parte din strategia de dezvoltare pe termen mediu a companiei si de largire a bazei operationale din Bucuresti.
 
 Carpatair este cea mai mare companie aeriana regionala din Europa de Sud-Est (opereaza in principal pe piete regionale de nisa). In urma aplicarii cu succes a conceptului hub&spoke (nod de transport aerian prin care pasagerilor li se ofera conexiuni de zbor pe toata reteaua de destinatii ale unui operator), Carpatair a reusit sa dezvolte la Timisoara cel mai performant hub aerian din Romania.
 Carpatair este compania aeriana din Romania cu cea mai mare frecventa de zbor intre Romania si Italia, operand cel mai mare numar de zboruri regulate in Italia. Luand in considerare orarul de vara anuntat numarul zborurilor spre Italia ajunge la 110 zboruri one-way (55 cu retur) pe saptamana. Numarul total al zborurilor regulate operate de companie ajunge astfel la 280/saptamana, spre 30 de destinatii si 6 tari.Comenteaza prin Facebook
 
      

RSS 2.0 - http://www.bilete-avion-ieftine.ro/ Flux RSS | Ajutor
Bilete Italia | Bilete Spania | Bilete Anglia | Alte destinatii | Oferta zilei | Stiri | Companii aeriene traditionale