Bilete Italia | Bilete Spania | Bilete Anglia | Alte destinatii | Oferta zilei | Stiri | Companii aeriene traditionale
Stiri     Articole     Toate      

Tags: Totul despre rezervarea biletelor la Blue Air, bilete avion, bilete ieftine

Aboneaza-te acum la "Bilete de avion ieftine", singurul newsletter gratuit cu informatii complete
din domeniu
La cererea a sute de vizitatori ai site-ului Bilete-Avion-Ieftine.ro am identificat informatiile complete privind rezervarea zborurilor la Blue Air. Asa cum desigur stiti, Blue Air este prima companie de smart flying cu capital 100% romanesc. Pentru cei ce nu sunt familiari cu termenul smart flying, e bine sa stiti ca acesta inseamna bilete de avion ieftine, cu servicii de calitate la zbor si imbarcare apropiate de companiile traditionale. Totusi, fara a incerca sa minimalizam eforturile celor de la Blue Air, trebuie spus ca aceasta companie se incadreaza mai degraba in categoria companiilor aeriene low-cost decat in cea a companiilor traditionale (cum ar fi Tarom, Air France sau KLM).

Asadar, am obtinut, cu ajutorul sitelui oficial al Blue Air, informatii despre cum rezervati bilete la aceasta companie, atunci cand, fireste, nu doriti ca de acest lucru sa se ocupe agentii de ticketing ai Bilete-Avion-Ieftine.ro care va asteapta la e-mail: info@bilete-avion-ieftine.ro cu informatii si rezervari.

Blue Air: Conditii de rezervare

O rezervare pentru un anumit zbor este confirmata prin emiterea unui Cod de Confirmare (Rezervare). Aceasta confirmare se va face in scris sau prin e-mail in cazul rezervarilor prin telefon. In cazul rezervarilor pe Internet, Codul de Confirmare va fi afisat pe ecran, la sfarsitul tranzactiei. Ar fi bine sa va tipariti aceste informatii pentru ca va trebui sa stiti acest numar atunci cand va imbarcati. Nu trebuie sa reconfirmati un zbor pentru care s-a emis un Numar de Confirmare.


Blue Air: Schimbari in ceea ce priveste biletele

Toti pasagerii care au platit au dreptul sa schimbe rezervarea dupa confirmare, cu pana la trei ore inaintea orei de plecare a zborului initial, platind o taxa de 40 EUR per Pasager, per segment de zbor plus alte diferente dintre tariful initial si noile tarife, taxe sau suprataxe, care sunt valabile la data schimbarii rezervarii, in conformitate cu Termenii si Conditiile noastre de calatorie daca schimbarea e operata pe website-ul nostru sau 50 EUR per pasager, per segment de zbor plus alte diferente dintre tariful initial si noile tarife, taxe sau suprataxe, care sunt valabile la data schimbarii rezervarii, daca schimbarea se face prin Departamentul Reservation and Customer Service sau prin punctele noastre de vanzare.

Pentru biletele cumparate incepand cu data de 28 Mar 2010, modificarile facute curselor interne (Bucuresti-Cluj-Bucuresti , Bucuresti-Timisoara-Bucuresti) se vor taxa cu 20 Eur per pasager per segment de zbor plus alte diferente dintre tariful initial si noile tarife, taxe sau suprataxe, care sunt valabile la data schimbarii rezervarii, in conformitate cu Termenii si Conditiile noastre de calatorie daca schimbarea e operata pe website-ul nostru sau 25 EUR per pasager, per segment de zbor plus alte diferente dintre tariful initial si noile tarife, taxe sau suprataxe, care sunt valabile la data schimbarii rezervarii, daca schimbarea se face prin Departamentul Reservation and Customer Service sau prin punctele noastre de vanzare.

Daca alegeti sa faceti modificare online, modificarea se va aplica pentru toti pasagerii aflati in rezervarea respectiva, pentru a modifica zborul doar pentru o parte din acesti pasageri, va trebui sa contactati departamentul Reservation and Customer Service.

Modificarile de nume nu mai sunt permise pe un itinerariu unde unul din segmentele zbor a trecut, pentru niciuna din cursele ramase.

Nu este permisa schimbarea de data sau de ruta a unui bilet la un tarif mai mic decat tariful platit initial, deci implicit nu se ramburseaza eventuala diferenta intre tariful initial platit si tariful inferior care poate exista la data solictata pentru schimbare.

Blue Air nu garanteaza conexiunile cu alte zboruri sau cu alte mijloace de transport.Orice planificare este facuta pe riscul dumneavoastra.

Se permite numai schimbarea datelor de calatorie (data plecarii, data sosirii), iar din 01.06.2007 schimbarea rutei si a numelui pasagerului, dar numai pentru clasele tarifare care permit astfel de schimbari de rezervare. Nu sunt permise modificarile de ruta ale unui segment domestic cu unul international.

Blue Air: Plata biletelor de avion

Tarifele, taxele si suprataxele legate de rezervarea dumneavoastra trebuie platite in totalitate in momentul confirmarii rezervarii.

Blue Air: Datele personale

Datele dumneavoastra personale ne sunt necesare pentru: incheierea unei rezervari, cumpararea si emiterea Biletului Electronic, contabilitate, factura si audit (inclusiv verificarea creditului sau a altor carduri), cu scop administrativ si legal, analize statistice, pentru a dezvolta si oferi servicii, si pentru a facilita procedurile de securitate, de frontiera, vamale si pentru a oferi aceste date agentiilor guvernamentale, in legatura cu calatoria dumneavoastra. De asemenea, este posibil ca aceste date sa fie folosite pentru studii de marketing si pot fi folosite de companii din cadrul grupului BlueAir.In aceste scopuri, dumneavoastra ne autorizati sa folosim astfel datele si sa le transmitem birourilor si sucursalelor noastre, agentilor autorizati, agentiilor guvernamentale, celor care proceseaza datele, companiilor de credit si emitentilor cardurilor sau celor care ofera serviciile mai sus mentionate. Acestea includ si trimiterea datelor dumneavoastra personale in afara Romaniei. Daca nu doriti sa primiti informatii de la noi sau de la partenerii nostrii de calatorie va rugam sa ne scrieti la adresa mentionata la sfarsitul acestor Termeni si Conditii de Transport.

Este responsabilitatea dumneavoastra sa introduceti corect datele dumneavoastra de contact in vederea primirii confirmarii rezervarii pe care o efectuati si a biletului electronic

Blue Air: Asezarea in avion

Nu garantam ca va putem oferi un anumit loc in avion iar dumneavoastra veti fi de acord sa acceptati orice loc va va fi oferit. Aveti posibilitatea de a rezerva oricare loc disponibil in avion odata cu rezervarea biletului, contra unei taxe de 3 Eur/loc/segment de zbor cu exceptia locurilor Extra Leg Room, ce pot fi rezervate contra unei taxe de 10 Eur/loc/segment de zbor. Ne rezervam dreptul sa stabilim asezarea in avion chiar dupa imbarcare. Acest lucru ar putea fi necesar din motive operationale, de siguranta sau de securitate zborului.

Blue Air: Conexiuni cu alte zboruri

Zborurile Blue Air nu sunt menite pentru a fi folosite in conexiunea cu alte zboruri Blue Air sau ale altor companii. Orice conexiune o veti face pe propria raspundere si va trebui sa treceti prin check-in pentru toate zborurile de legatura. Va recomandam sa va asigurati ca indepliniti conditiile necesare.

P.S. Site-ul Bilete-Avion-Ieftine.ro nu-si asuma nici o responsabilitate legata de rezervarea biletelor la Blue Air si nici de conditiile rezervarilor, acestea revenind in exclusivitate companiei sau, dupa caz, agentiei de turism.


Comenteaza prin Facebook
 
      

RSS 2.0 - http://www.bilete-avion-ieftine.ro/ Flux RSS | Ajutor
Bilete Italia | Bilete Spania | Bilete Anglia | Alte destinatii | Oferta zilei | Stiri | Companii aeriene traditionale